Verdens beste kyss

Det første kysset kan bety alt eller ingenting. Her gir vi deg fem hete kyssetips som garantert vil få daten din til å ønske mer!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et kyss er ikke bare et kyss, i alle fall ikke når det gjelder dating. For noen ganger kan et kyss være magisk. Det kan gi deg skjelvinger i hele kroppen og gi deg den ultimate magiske opplevelsen.

Mens andre ganger føles det mer som å slikke en våt fisk. Kveldens kjemi har nok mye å si for hvordan du opplever kysset, men her kommer noen tips som muligens øker sjansen for sommerfugler i magen:

Les øyeblikket
Har du noen gang i løpet av en date fundert over om et kyss vil bety slutten eller begynnelsen for dere to? Vel, du er ikke alene.

- Dette er et av de vanligste spørsmålene jeg får, sier Sheila Lee, rådgiver på nettstedet kissingbooth.com til IVillage.

Så når vet du om et kyss er passende eller ikke? Ifølge Lee bør du lete etter en rekke signaler. Prøver daten din å oppnå øyekontakt med deg? Står han nærmere deg enn en vanlig venn? Dersom han gjør det, hopp i det!

Dersom du ikke får noen av disse signalene bør du vente på at daten gjør noen fremskritt. Gå nærmere ham, og prøv å lure armen din nærmere ham. Ikke ha armene i kors, men vær åpen slik at han skjønner at du er klar for et kyss. Vær hyggelig og for all del ikke glem å smile.

Les også: Slik er sexy kvinner

Ikke hold igjen
Dersom dere ender opp å kysse på et fortaushjørne er det mulig at du holder igjen på følelsene dine. Når man kysser startes en kjemisk prosess i kroppen, og hormonene kroppen produserer gir deg en deilig følelse. Det kalles kjærlighetsdopet.

For å sikre denne følelsen bør du sørge for å finne et passende sted der du føler deg komfortabel og vel. Det kan gjerne være i et portrom, bak i en bil, på en benk- uansett er det viktig at du føler deg fri.

Ha øyekontakt
Øyekontakt vil øke følelsen av intimitet på daten. Og ikke minst: Ha øynene åpne før, under og etter kysset.

Kyssing er et sterkt språk.
Synes du småprat mellom kyssene kan ødelegge atmosfæren? Det er slett ikke sikkert. Ifølge forfatteren av boken ’’Art of kissing’’ kan koselige setninger som for eksempel: ’’Du er en god kysser eller du er vakker’’ mellom våte kyss, få kjemien mellom dere til å dirre. Slike uttalelser forteller deg to ting. Det ene at du er seriøs i forhold til personen du kysser. Og for det andre: kanskje er det første steg i en mulig større og tettere relasjon mellom dere.

Følg min oppskrift
Du elsket middagen, du lo hele veien hjem og du gledet deg til det første kysset - inntil du fikk det. Kanskje svarer ikke kysset til dine forventinger? Husk det tar tid å synkronisere kyss. Vis ham hvordan du liker å eksperimentere, istedenfor å surmule over hvordan han kysser nå. Å bli gode kyssere sammen krever trening.

Les også: Mer romantikk takk!

Lykke til!

 

Mozon.no, 18.08.2006