Velg mellom disse premiene

Vi belønner de beste sparetipsene, og premien velger du selvsagt selv. Du kan velge mellom bøker, leker og dvd-filmer.

[Ugjyldig objekt (NAV)]
Velg mellom disse premiene

DVD-Film: Stjernepakket film fra 1976 med Robert De Niro, Jodie Foster, Cybill Shepherd, Harvey Keitel og Peter Boyle. De Niro spiller en psykologisk drosjesjåfør i New York som blir drevet over kanten i et forsøk på å redde en ung prostituert.

Velg mellom disse premiene

DVD-Film: En komedie som parodierer skrekkfilmer. Med Carmen Electra, Marlon Wayans og Jon Abrahams. En ganske så lite tankekrevende film med med artige poenger.

Velg mellom disse premiene

DVD-Film: En storslått episk drama fra romertiden. Russel Crowe spiller hovedrollen i denne filmen, som er en spesialutgave med en ekstra dvd-film. Generalen, i Crowes skikkelse, går fra å være en beundret person til å bli en slave. Han blir slaven som forsøker å bekjempe et imperium.

Velg mellom disse premiene

DVD-Film: En actionthriller fra 2000 med Denzel Washington og Angelina Jolie. En seriemorder er løs, og etterforskerene må nøste opp i ledertrådene som han legger igjen. En spennende og engasjerende film.

Velg mellom disse premiene

DVD-Film: Den klassiske actionfilmen fra 1983 med Eddie Murphy og Nick Nolte. En politimann trenger hjelp fra en fange for å fange to hennsynsløse mordere, de har bare 48 timer til rådighet. Artig og fengende film.

Velg mellom disse premiene

Bok: Jack Ryan, nå som president, står overfor en verdenskrise på et universalt nivå. Uro i Russland og i Kina truer verdensfreden, og nok en gang står verden på kanten av utslettelse. Tom Clancy skriver engasjerende og med innlevelse, men du må god tid, boken er på over 1000 sider.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Velg mellom disse premiene

Leker: Plastleker for mindre barn. Telleramme, sandkasseleker, og diverse legoeffekter.