Våre favoritter: Utenlandske agenter

Det er selvsagt flere utenlandske agenter enn de IGN DVD har testet. Vi har sett på Evenbetter.com og ClickTheButton.

Evenbetter.com - vår favoritt

Evenbetter.com (tidligere acses.com) er en søkemotor vi tidligere har hatt svært gode resultater med.

Hos evenbetter.com kan du enten utføre prisundersøkelsen din selv, eller du kan laste ned programmet "evenbetter Express".

Vi har tidligere prøvd dette programmet i en betaversjon. Betaversjonen hadde imidlertid irriterende mange feil, noe som ofte resulterte i at maskinen låste seg. Nå ser det heldigvis ut som om de verste barnesykdommene er løst.

Vi lastet ned programmet og installerte det på rundt ett minutt.

Hvordan fungerer det?

Etter å ha startet nettleseren kommer evenbetter.Express opp som en ekstra verktøylinje nederst på skjermen din. Det eneste du da trenger å gjøre er å gå inn på en utenlandsk nettbutikk, og trykke på den DVD-filmen du er interessert i.

Mens du fremdeles står igjen på den samme nettsiden, innhenter evenbetter.express prisene på din utvalgte film i et utall andre nettbutikker. Etter at all informasjon er innhentet, får du resultatet av prisundersøkelsen i et eget vindu.

Da vi prøvde et søk på filmen "Livets lyse side", fikk vi (ved kun å gå inn på en butikk) i løpet av 1 minutt vite at vi kunne spare rundt 170 kroner på å kjøpe filmen fra amazon.com (USA), framfor "K-Tel" i USA.

Konklusjon

Vi liker produktet veldig godt. Det gir deg en rask prissammenligning uten at du behøver å gå inn på alle nettbutikkene selv. Inkludert i prisen er også fraktkostnader og antatt leveringstid.

I tillegg får du også automatisk beskjed om hvilke nettbutikker som for eksempel er utsolgt på filmen, eller som ikke sender til Norge. Dette er en ekstra fordel, ettersom dette er opplysninger du vanligvis ikke vil klare å finne, i hvert fall ikke før du har fullført en lang og omstendelig bestillingsprosess.

Vi synes resultatet er imponerende, og håper snart at det kommer en lignende tjeneste i Norge.

ClickTheButton

Evenbetter.com er imidlertid ikke alene, DinSide Data har tidligere skrytt av tjenesten tjenesten ClickTheButton. Denne tjenesten fungerer på samme måte som Evenbetter.com, og er vel verdt en titt.

Vi anbefaler at du prøver begge, og bruker den som passer best for deg!

Dataredaksjonen sjekket prisen på en bok om Photoshop 5.5, og fant raskt ut at prisene varierte fra 28,80 til 40,50 dollar, det vil si en forskjell på rundt 96 kroner.