Var är min pungkula?

”Spør legen” er en populær tjeneste på mange websider. Men hva spør nettleserne om? Her er noen av de sprøeste eksemplene:

Det har mange fordeler å være lege på nettet. Nettpasienter lukter ikke svette, trenger ikke venterom, og sprer ikke forkjølelsesvirusene sine rundt til andre pasienter.

I tillegg ser det ut til at pasienter som forteller om plagene sine på mail, har en lavere terskel for hva de tør å spørre om. Og det kan ha mange slags resultater:

Er den for liten?
Spørsmål om sex og samliv er den definitivt mest populære helsekategorien på nettet. Innleggene handler om alt fra prevensjon og kjønnssykdommer til sex i hengekøye eller spesielle behov. Og selvfølgelig klassikeren i legespaltene - er penis for liten?

Denne bekymrede moren har derimot trukket problemstillingen til nye høyder: Er hans penis for liten? Eller skal jeg ta i betraktning at han ennå ikke har fylt to år? Les hele spørsmålet her:

En ung mann har også fått svinge seg i helgen. Til sin store overraskelse fant han ut at jenta som ble med hjem hadde store svarte hår i rumpa. Og spørsmålet er jo selvsagt: Kan hun ha vært født som gutt? Les hele spørsmålet her:

Liberale dansker
Tonen på danske og svenske legesider er ofte litt annerledes enn i Norge. Ett eksempel er danske Netdoktor som svarer på spørsmål innen mange forskjellige områder. Og i vårt liberale naboland er det få som trekker på øyenbrynet over spørsmålet fra en voksen mann som har begynt å miste følelsen i bena. Kan det være fordi han drikker én og en halv flaske vin hver dag? Les hele spørsmålet her:

Artikkelen fortsetter under annonsen

Danske Ekstrabladet satser også på spørsmål fra leserne, og har sin egen sexolog til å svare på alle slags bekymringer om sex og samliv. En av de mer interessante innleggene handler om en pike som har tatt sin kjære på fersken i autofellatio. Hva det betyr?

Kjedelige svensker
Men sex er ikke bare fest og moro. Det er i alle fall utgangspunktet til den svenske mannen som henvender seg til avisen Expressen for hjelp til følgende uenighet: Er det rimelig at min kone løser kryssord under forspillet? Les hele spørsmålet her: