Vant operasjon vaskebrett

UKE SEKS: Etter seks beinharde uker har vi en soleklar vinner. Se før og etter bilde av den stolte seierherre, få deltagernes oppsummering og ikke minst ekspertens konklusjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Innsatsen har vært upåklagelig hos alle deltagerne, tilsammen har vi tatt av hele 42,3 kilo.

Med en total vektreduksjon på hele 14 kilo ble Erik "Operasjon vaskebretts" soleklare vinner, trykk på lenkene til høyre for å se bilde av vinneren, og deltagernes oppsummering.

image: Vant operasjon vaskebrett

Har du fulgt med oss helt fra begynnelsen vet du at deltagerne valgte ulike framgangsmåter for å gå ned i vekt:

  • Erik hadde den tøffeste hestekuren til å begynne med. Han hadde en uke der han kun spiste Nutrilett. I sin andre uke supplerte han Nutrilettmåltidene med vanlig sunn middag.

    De siste fire ukene har han spist vanlig sunn mat, og sluttet å drikke brus.

  • Bjørn Eirik og Øyvind gikk også på kur til å begynne med. De første ti dagene inntok vi Herbalifes slankepulver og pillekurer til frokost og lunsj, men vi spiste hele tiden vanlig sunn middag.

    Siden ingen av oss orket å fortsette med Herbalifeproduktene etter denne startperioden, har vi spist vanlig sunn mat de siste fire ukene.

  • Morten har spist vanlig sunn mat i hele perioden, men har kombinert dette med inntak av slankepillen til CLA.
  • Jon Erland og Tom har utelukkende - eller i hvert fall prøvd, å legge om kostholdet.
Hovedkonklusjonen er uansett klar:

Oppskrytte slankeprodukter

image: Vant operasjon vaskebrett

Vår konklusjon er:

Du behøver ikke å kaste bort penger på diverse slankeprodukter.

Det finnes ingen superkur som løser ethvert overvektsproblem. Selv om vi alle har gått ned i vekt vil ikke de ulike hestekurene gi noe varig resultat alene.

Vi kan bruke Erik som et godt eksempel. Startvekten hans den 17. januar var 115.2 kilo. I løpet av de to første ukene gikk han på Nutrilettkur, og vektreduksjonen i denne perioden var på 4,4 kilo.

I løpet av de fire ukene - på vanlig sunt kosthold - har han gått ned ytterligere 9,6 kilo! Selv om Erik nok var den som hadde mest å ta av, og i tillegg kanskje fikk en "flying start" via hestekuren på Nutrilett, er det de fire ukene med sunt kosthold som virkelig har gjort underverker.

Trykk på lenkene øverst til høyre for å bla igjennom lesernes siste dagbøker, og ikke minst for å se på bildet av operasjon vaskebretts store vinner.

Hva mener ekspertene?

Dette bekrefter det vi sa på forhånd, sier Arnhild Haga Rimestad, fungerende avd.direktør i Avdeling for ernæring, Sosial- og helsedirektoratet.

[Ugjyldig objekt (NAV28647)]

-Skal du gå ned i vekt er det de varige endringene i kostholdet som gir resultater. Legger du om til et riktig kosthold vil vekten gå ned og stabilisere seg, i motsetning til raske kurer som på sikt løser lite.

- Følger du vår framgangsmåte og er flink i ukedagene, vil du også kunne skeie ut av og til. Husk at det er de små tingene i det daglige som drar det meste av lasset.

- Økt fysisk aktivitet er også viktig, du behøver imidlertid ikke bli noe supermenneske av den grunn. Generelt sett vil en halv times fysisk aktivitet per dag gi gode resultater. Tre økter på ti minutter er enkelt å få til for de fleste.

Dette kan være rask gange til og fra bussen, samt det å ta trappen i stedet for å bruke heisen. Følger du disse enkle tipsene vil du også på sikt klare å holde din idealvekt, avslutter Rimestad.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Trykk på lenkene til høyre for å se kommentarer og bilde av vinneren, eller trykk på lenkene lenger opp for å lese om de tidligere ukesrapportene, mattips og slankemyter.