Ut av sexdvalen

Mens resten av verden ser ut til å ha et fantastisk sexliv, er du i dvale. Her er fire mulige svar på hvorfor, og hvordan du kan løse dette.

Du er smart, morsom, pen og utadvent. Så hvorfor klarer du da ikke å skaffe deg kjæreste og et sexliv? iVillage gir noen grunner til at det for enkelte går lang tid mellom hver gang de finner en partner - og hva du skal gjøre med det.

Det går for lenge mellom hver kjæreste
Personer i seriøse forhold, er vant til å være to: De er vant til jevnlig berøring, småprat og å tenke på seg selv som to. Det er grunnen til at mange som nettopp har brutt ut av et langtidsforhold ofte finner seg en nyganske fort - de er ikke vant til å være alene.

Single, derimot, er vant til det motsatte. De er vant til å være en. Hvis du har vært singel i lang tid, kan det derfor lønne seg å forandre litt på tankegangen. Forbered deg på forandringen som vil skje når du får deg kjæreste.

Du skal selvsagt ikke løpe ut og bli med den første du treffer hjem. Men ikke vær for kresen heller. Ta sjansen, prøv deg på en flørt. Det vil føre til at du føler deg attraktiv og tilgjengelig, noe som gir deg bedre sjanse hos eventuelle partnere.

Du tenker ikke som et seksuelt vesen
For travle personer uten kjæreste, kan det gå lang tid mellom hver sexpartner. Går du for lenge uten sex, blir du vant til å ikke ha sex, og tanken vil streife det stadig sjeldnere. Du vil slutte å lure på om den pene personen foran deg i køen er singel eller om den nye kollegaen er verdt å sjekke opp. Du stopper å være et seksuelt vesen.

Når du ikke tenker på sex, sender du ingen signaler om det heller. Da blir det vanskeligere å finne en partner. Når du tenker på sex, vil du derimot bli en mer sexy person - og mer fristende for det annet kjønn. Men er du singel, bør du selvsagt ikke skaffe deg en ny one night stand hver uke bare for å forbli en seksuell person. Utforsk seksuallivet også på egenhånd, se sexy filmer, tenk sexy tanker. Da vil du også fremstå som mer sexy.

Tenk litt på utseendet
Neida, det er ikke utseendet som teller. Men vil du bli sjekket opp, bør du jo prøve å få drømmepartneren til å ville komme bort til deg i utgangspunktet. Er du jente, er det ingenting som er i veien for å bruke sminke. Både gutter og jenter bør ha på klær som kler dem. Det finnes tonnevis av tips til klesplagg for enhver kroppsfasong. Finn klærne og fargene som passer deg best, og du vil bli en magnet på dansegulvet.

Men ikke prøv for hardt. Jenter trenger ikke ha de høyeste hælene, den mest utringede toppen og så mye sminke at de ser ut som dokker. Og gutter trenger ikke bruke hele boksen med hårgele og den altfor stramme singleten.

Ikke forvent det verste
Det skal ikke mer til enn en utro kjæreste, en som behandlet deg dårlig eller andre dårlige erfaringer, før du forventer det verste av en partner. Ikke gjør det! Når du forventer det verste, vil du raskt spre signaler om at du er skeptisk til en potensiell flørt. Det kan også føre til at du selv trekker deg unna, selv om du egentlig er interessert.

Du trenger ikke behandle en flørt som en fiende. I stedet kan du passe på å ta det rolig. Ikke fortell alt om deg selv og dine private tanker den første måneden. Tro at du står overfor en bra person - stol på din egen dømmekraft. Når du virkelig er interessert i å finne en partner, vil det også være lettere å finne en.

Trenger du noen hotte sjekketriks? Her er noen nyttige tips.

Kilde: iVillage

 

Mozon, 1.4.200