Unngå nupper ved barbering "der nede"

Mange kvinner sliter med røde nupper som klør og svir etter intimbarbering. De færreste vet at et rensemiddel for sex-leketøy kan fjerne nuppene.

Det er vanlig at kvinner barberer bikinilinjen for å ta seg bedre ut på stranden om sommeren. Slik intimbarbering gir ofte røde nupper som klør og svir. Det er ikke så mange som vet at en vibratorrens-gele kan gi en nuppefri bikinilinje

- Kvinner får ofte røde nupper når de barberer seg nedentil, fordi det kan sette seg bakterier i hårsekkene. Vibratorrens er en desinfiserende gele som fjerner disse bakteriene. Dermed slipper man slike stygge og irriterende utslett. Den fungerer også bra på leggene og under armene, forteller seksualrådgiver Kjersti Antonsen ved Kondomeriet i en pressemelding.

Antonsen har holdt home-parties for flere tusen nordmenn som har kjøpt produktet. Disse har for lengst funnet ut at vibratorrens kan brukes til langt mer enn å rense sex-leketøy. Men vibratorrens er i ferd med å bli et populært produkt for langt flere.

- Om våren og sommeren opplever vi en merkbar økning i etterspørsel etter vibratorrens, også blant de kunder som ikke vanligvis kjøper erotiske leketøy. Vi tror årsaken er at det finnes få alternative produkter på markedet som er like effektivt mot nupper etter barbering, sier Antonsen.

Mozon.no, 29.04.2005