Unngå luremusen på afterski

Etter en flott skidag flørter du heftig med en søt jente på after-skien. Nå gjelder det å finne ut om hun bare vil ha gratis drinker eller noe mer. Vi hjelper deg å avsløre luremusen.

Luremusen er først og fremst en ekspert på å manipulere. Hun er også enormt dyktig på å oppdage mannlige feil, og da viser hun seg fra sin mest feminine side for å få oppmerksomhet fra ham.

Hun fortsetter med å gi ham ladete hint helt til offeret er trollbundet av hennes seksualitet.

På dette tidspunktet er han som plastelina i hendene hennes, og han kan ikke få kjøpt henne nok gaver. For han er nemlig helt sikker på at han vi ha sex med henne i den nærmeste fremtid.

Dessverre vil hun trekke seg unna, og da blir han skikkelig bekymret. Han tenker ting som Er jeg i ferd med å miste denne dama?

Disse tankene får han til å bruke enda mer penger på henne, selv om luremusen ikke har noen som helst planer om å dele seng med vår helt.

Dersom han blir sint og forlanger å få seg noe vil hun se på han med store, sjokkerte øyne og si: Jeg trodde at vi bare var venner.

På dette tidspunktet tenker hun på hvor mye hun har fått fra mannen i form av materialistiske ting.

Dette vil vi jo helst menn unngå, og da er det lurt å lære seg å identifisere denne arten. Så hvordan ser en luremus ut? Her er fire sikre indikatorer.

Hun krever oppmerksomhet
Luremusens utseende betyr alt for henne. Hun vil bruke flere timer på hår og sminke bare for å stikke innom kiosken for å kjøpe brød søndags morgen. I tillegg er hun ofte en vandrende Viagra - tette klær som fremhever (nesten) alle hennes fysiske attributter.

Hun har få venninner
Luremusen har vanligvis ingen eller få venninner - andre jenter jo bare konkurrenter i hennes øyne.

Hun har mange kompiser
Siden hun får sin makt fra den oppmerksomheten som menn gir, vil hun ha mange guttevenner. Og de gir henne hva hun vil ha hele tiden.

Hun er dyr i drift
Ikke bare er luremus dyre i drift både finansielt og følelsesmessig, de vil også bruke deg for alt du er verdt og ikke gi noe tilbake.

Å være en luremus handler bare om å love sex - det er kvinnens ultimate misbruk av seksuell makt. Luremusen er en som tar. Hun har ingen interesse av reproduksjon eller følelser - hennes eneste svar er å be om mer.

For en luremus er romantikk kald business. Et blikk, et smil, en berøring og et subtilt hint er kraftige våpen som hun bruker for å utøve sin makt på menn.

Hvordan håndtere luremus
Det er fem måter å håndtere luremus på:

- Ta kontroll over din egen sexlyst - dette kan være litt vanskelig, men Luremus regner med at du tenker med feil hode og elsker at du ber og trygler om sex.

- La henne smake litt av sin egen medisin og ikke gi henne oppmerksomhet. Det vil virkelig plage henne at hun ikke får den oppmerksomheten hun alltid har fått.

- Når hun trekker seg unna, er det ingen vits i å løpe etter henne.

- Si til henne at du tror på likestilling og at hun derfor bør betale for sin egen øl eller mat om dere går ut.

- Forstå at hun er en luremus fra dag én, og bare forlat henne.

 

Mozon.no, 31.0,1.2006