Ubrukte skatter

Den som leter finner, til fine priser, om du kan leve med at varen ikke har byttelapp.

Å kjøpe julegaver kan være stressende, men netthandel kan være trikset som sparer deg for tid - og er du heldig; også penger.

Mye ubrukt fra privatpersoner

– Du kan faktisk finne mye helt eller nesten ubrukt fra privatpersoner, sier Nina Brekke, administrerende direktør på FINN torget. Og det kan være et godt alternativ for familier som har begrenset økonomi, eller bare vil gjøre et kupp.

- Kanskje du finner gaver som er utsolgte i butikken, eller fjorårets modell. I tillegg er det mer miljøvennlig, sier Brekke.

Hva er det som legges ut?

- Ubrukte ski, skøyter, mobiltelefoner, kaffemaskiner og designerplagg er noe av det som privatpersoner legger ut.

Det er fortsatt en rekke klær og sko fra H&Ms Jimmy Choo-kolleksjon på FINN, og kleskjedens julekolleksjon fra Sonia Rykiel er heller ikke langt unna, fortsetter Brekke.

– Det er masse fint og nytt som folk ikke trenger, for eksempel fordi de har fått to like ting i gave, feil størrelse eller skal flytte utenlands, sier Brekke.

Les også: Selger Choo til dobbel pris

Ikke bare privatpersoner

– Mange forbinder Finn.no med privatannonser, men vi har også nye produkter fra forskjellige butikker. I det siste har vi fått ”Kjøp nå”-funksjon på noen av annonsene, slik at man kan shoppe fra sofaen hjemme, og hente varen på posten, sier Brekke.

Artikkelen fortsetter under annonsen

For øyeblikket er 38% av annonsene på FINN torget fra butikker som selger nye produkter.

– Hvis man er usikker på hva som passer under treet, kan man få en god oversikt ved å se hva som finnes på nettet, sier hun, og drar fram følgende skryteliste for å begrunne hva hun mener:

Ubrukte ting fra privatpersoner::
Burton snowboard, Langrennsski, Quicksilver skibriller, Playstation, Jimmy Choo veske,
Sony Ericsson mobiltelefon, Guitar Hero, Puslespill, Koffertsett, Hadeland glass,
Kamera

Produkter fra butikker med ”Kjøp nå”-funksjon på FINN: , Kosebamse, Stjernekikkert, Tursett med kniv og øks, Opplæringsfilm for kiting, Fjelltelt, Army-t-skjorte, Pilotjakke i skinn, Modellhelikopter, Symaskin.

NB:

Husk at dette kun er eksempler fra Finn.no, utvalg og tilgjengelighet vil derfor variere. Ta også alltid en prissjekk før du slår til, f.eks via Prisguide.no eller Kelkoo, slik at du ikke betaler mer enn nødvendig. Dessuten kan du gjøre kupp også i vanlige nettbutikker, som alltid har åpent.