TV, Hi-Fi, hjemmekino og tele

Alle vet at menn er mer opptatt av ny teknologi enn de fleste kvinner. Og vi vil gjerne ha duppedittene til jul.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det er viktig å skille mellom det vi virkelig vil ha, og det vi synes er helt greit, men likevel blir glade for å få. Vi tar kun for oss de ultimate gavene.

1: Hjemmekinoanlegg med plasmaskjerm. Desto større bilde og flatere skjerm - desto bedre.

TV, Hi-Fi, hjemmekino og tele

En godt hjemmekinoanlegg med forsterker, høyttalere og DVDs-spiller koster fra 15.000 kroner og oppover. En flat plasmaskjerm til å henge på veggen kommer på nærmere 100.000 kroner. Såpass er vi vel verdt?

Gjerrige kjærester kan eventuelt nøye seg med prosjektor og lerret, som koster rundt halvparten.

2: Playstation 2. Ikke fordi den er så dyr, men fordi det foreløpig er så få av den (fra 4.500 kroner). Med å gi Playstation 2 i gave, sier damene at vi er den utvalgte.

3: Hi-Fi. CD-spillere, forsterkere, platespillere og høyttalere blir vi aldri lei av. Og hvordan de ser ut, spiller mindre rolle. De finnes i alle prisklasser fra en tusenlapp til flere hundre tusen kroner. Og så må vi ha spikes til høyttalerne, kostbare signalkabler og isolerende underlag til CD-spilleren.

4: MP3-utstyr. Muligheten til å laste ned musikk fra nettet gir uante muligheter. For å nyte godt av herligheten må vi ha enten en stasjonær eller en bærbar mp3-spiller. De billigste koster om lag 1.500 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

5: Parabolanlegg. Tilgangen til flere hundre TV-kanaler lokker utvilsomt. Et parabolanlegg med de nødvendige kortene fikser den biffen. Da er det bare å innta horisontalen.

6: Universalfjernkontroll. Denne er nødvendig for å styre hjemmekinoutstyret og parabolanlegget. Fjernkontrollen kan gjerne ha en liten, nett LCD-skjerm. Da kommer den på 2 - 4.000 kroner.

7: Bærbar DVD-spiller. Glem de dårlige filmene på flyreisen til Syden. Med vår egen bærbare DVD-spiller til rundt 15.000 kroner kan vi se våre egne filmer - også på bussen, toget, trikken og - badet (?).

8: DVD-brille. Vi kan eventuelt iføre oss en DVD-brille, og se filmene på virtuelt vis - bokstavelig talt uten noen andre til stede.

9: Digitalt videokamera. VHS er ut, verden er digital og videokameraene blir mindre og mindre. Et digitalt videokamera til 10 - 15.000 kroner får plass i en velvoksen håndflate, og ser uendelig mye kulere ut enn et gammeldags VHS-kamera.

10: Bredbånd. ADSL, Bredbåndsfabrikken eller UPC - bor du slik til at du kan få et av bredbåndstilbudene deres, bør dama kjenne sin besøkelsestid.

Nei til slips.