Tren som Tom eller Britney

Springer du inn i treningssalen og står ikke et minutt stille? Eller kan du ikke vente på å komme hjem til tv-kos i sofaen? Finn din treningstype her.

Trener du som Tom eller Britney? Eller har du et avslappet forhold til gymmen? Hvem er du på gymmen? Finn din treningstype her.

Den overenergiske:
Minner om: Tom Cruise

Kjennetegn: han springer inn i treningssalen og jogger på stedet til timen begynner. Siden begynner hans svette duell med instruktøren. Den overernergiske skal jammen vise hvem som er mest veltrent. Han legger til egne øvelser for å øke pulsen og springer skamløst rundt på jakt etter beundring.

Den trashy:
Minner om: Britney Spears

Kjennetegn: en gang veltrent, men nå et ranglende vrak med kreativ kaloritelling. Etter treningen tenner hun en sigarett, men hun venter på taxien. Vel hjemme smeller hun i seg sjokolade og godterier. Det har hun jo fortjent nå!

Den fnisete tenåringen:
Minner om: Paris Hilton og Nicole Richie

Kjennetegn: trener lengst bak i lokalet, der de flakser rundt mens de ler og skraller. Ofte kommer hylende skrik av typen: ’’Men guuud, ’’og ’’Jeg tror jeg dør.’’ Andre stirrer irritert, til ingen nytte.

Nykommeren:
Minner om: Bambi
Kjennetegn. Har åpenbart kjøpt inn nye treningsklær. Snubler frem og tilbake i alle øvelser og koordinasjonen er ikke veldig imponerende.

Ønsker du tips til styrketreningen? Les mer her:

 

Mozon.no, 04.05.2006