Treff drømmetypen på trening

Hvem har sagt at trening bare er svette og slit? Slik sjekker du opp drømmetypen på treningsstudioet!

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sliter du deg gjennom treningsøkta med et tomt blikk og en eneste tanke i hodet: å bli ferdig? Hvis du er på jakt etter mannen i ditt liv, bør du kanskje vurdere å legge om strategien til neste treningsøkt.

Treningsstudioet kan nemlig være en minst like heftig sjekkearena som byens beste bar!

- Det er et sosialt miljø her, og folk kommer i snakk og blir kjent med hverandre, sier daglig leder i Friskis og Svettis Oslo, Hilde Aker.

Varm opp med litt sjekking på byen i kveld.

Sosialt i sal
Hun synes det er vanskelig å si om friskusene ser en potensiell partner i den de kommer i prat med eller bare vil ha et avbrekk i treninga. Men er du på sjekker’n, har Aker et tips:

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer


- Det kan kanskje være lettere å komme i kontakt med andre i saltrening, som spinning. Der er det ofte de samme menneskene som går igjen, og det blir fort til at man hilser på hverandre. Men også i styrkerommet blir det jo sosialt når man henger rundt styrkeapparatene, sier hun.

Denne treningen kan du gjøre hvor som helst og når som helst:

Har du funnet drømmemannen på ditt treningsstudio? Slik får du ham på kroken:

1. Plugg ut MP3-spilleren: Når du har ørene plugget igjen under hele treningsøkta, har du ikke akkurat det beste utgangspunktet for en hyggelig samtale. Sett i gang med treninga, men hold samtidig et øye med den utkårede. Når han reiser seg for å legge bort vektene, ta deg en vannpause eller finn på en annen unnskyldning for å nærme deg ham. Ut med hørepluggene og konsentrer deg om dagens viktigste oppdrag!

Her foretrekker våre lesere å sjekke:

2. Start en samtale: Det er ubegrensede muligheter for hva du kan si, så legg en slagplan ut fra hva som føles mest naturlig for deg. Du kan spille jomfru i nød og spørre ham om hjelp til å stille inn treningsapparatet du holder på med - ingen mann kan motstå å redde dagen din.

Eller hva med å gi ham en kompliment for treningsklærne hans? Selv om mange menn ikke er så opptatt av klær, er de ofte ekstremt opptatt av alt som kan betegnes som "teknisk", og treningsklær går innunder den kategorien. Du kan risikere å ende opp med ei lang utgreiing om t-skjortas fantastiske pusteevne, men det holder du vel ut så lenge han har bitt på agnet?

Slik sjekker du med stil:

3. Vink og hils: Heretter er det bare å ta tida til hjelp. Nå er du sannsynligvis så motivert at treningsstudioet har blitt din beste venn, så det er nesten umulig å unngå å støte på den utkårede med jevne mellomrom. Signaliser at du har sett ham hver gang dere trener samtidig. Et lite vink eller et vennlig nikk med hodet fra den andre sida av treningsstudioet holder – stirrer du på ham hele tida, skremmer du bare vannet av ham.

Ender du opp like i nærheten av ham, kom med en hverdagslig kommentar: "Heisann, hvordan står det til?" eller "Skikkelig varmt her inne i dag, gitt!" Hvis tiltrekningen er gjensidig og han ikke er opptatt, duger det meste. Da har du desto større grunn til å krysse fingrene for at han kommer til å be deg med ut på en protein-shake i løpet av en uke.

Men er han egentlig mannen i ditt liv?

Kilde: iVillage

To fluer i ett smekk

Har du vært på sjekker'n på trening? (Avsluttet)
Sjekker ikke på trening, men det er hyggelig å slå av en prat med andre.(45%) 190
Har ikke turt det før, men skal prøve noen av de nye triksene neste gang.(26%) 112
Har faktisk vært på date med noen jeg har truffet på trening.(17%) 73
Nei, er du gal! Da ser jeg jo bare svett og fæl ut. Foretrekker byen.(11%) 48
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!