Treff drømmemannen

Har du vært gjennom alle tenkelige måter du kan møte en mann på? Og fremdeles uten napp? Her viser vi sju uvanlige steder du kan møte ham på.

Publisert
Sist oppdatert

Dersom du synes det er flaut eller vanskelig å finne på noe å snakke om, gir vi deg de beste tipsene her.

Har du lett etter mannen i ditt liv ute på byen, på treningsstudioet, gjennom felles kjente og på jobben, men fremdeles ikke funnet ham? Ikke gi opp, det er flere måter du kan finne ham på!

1. Skaff deg hund
En hund kan være kvinnens beste venn når det kommer til å møte nye menn. Men ikke ta med Fido hvor som helst. Oppsøk og utforsk nye miljøer med hund. Ta ham med til den lokale parken. Slik kan hundene leke sammen og du kan treffe potensielle partnere.

2. På seminarer og kurs
Hva med et kurs i thaimat, tango eller capoeira? Eller kanskje et kurs i vinsmaking? Sarah Parvis fra New York har god erfaring med flørting bak vinglassene, i følge magasinet iVillage. ’’Menn blir imponerte av kvinner som vil lære om vin, og som regel er det happy hour etter kurset, ’’ sier hun.

3.Byggvarehandelen
Hva med en tur til Maxbo eller Byggmakker? Stadig flere kjeder tilbyr ’’Gjør det selv kurs’’. Og hvilke menn blir ikke imponerte over vakre og selvstendige kvinner som legger flisene selv og håndterer en skrudrill med største selvsikkerhet?

4. Høy IQ = kjærlighet
Intellektuelle single ønsker å møte likesinnede for å trimme hjernen. Hva med å gå på en quiz for å trimme hjernen? Kan et medlemskap i Mensa gi deg tilgang på nye menn?

5. På fly og tog
Flyplasser er vel kanskje mer kaos enn fornøyelse om dagen. Men kanskje er det mulig å finne en sjelevenn i felles frustrasjon over lange sikkerhetskøer, manglende service eller forsinkede avganger?

På flyplasser er det som regel mange som er interesserte i å få tiden til å gå. Så hvorfor ikke bare ta mot til deg og ta en prat med den tøffe karen i kaffebaren, i restauranten eller bak taxfree-hyllene?

6. På konserter
Ann Carlson fra Minnesota gjorde en ekstra innsats for å komme seg på mange konserter. Hun tok seg deltidsjobb som sikkerhetsvakt og gir følgende kommentar: ’’Ikke bare kom jeg meg rundt omkring i hele USA, men jeg møtte band som Usher og Chicago og en haug av mannlige fans’’. Musikkfrelste Amy Tenner supplerer: ’’Jeg møtte min nåværende forlovende på konsert. Vi fant tonen på Sting’’, bedyrer hun.

7. På nettet
På jakt etter en kjæreste, elsker eller en partner for livet? Løsningen er kanskje bare et tastetrykk unna.

- Det er ikke lenger oppsiktsvekkende å møte hverandre på Internett. Tidligere fantes det fordommer om at nettdating var for nerder og de sære, men utover 2000-tallet har det vist seg at dette er noe alle gjør, sier Ingvild Sommer til Dagbladet.

Hun har skrevet hovedfagsoppgave i sosiologi om nettet som møtested. Hun bekrefter at nettdating bare øker i omfang.

Nettdating er for vanlige folk i alle aldrer.

- Ny teknologi er fascinerende for folk, og Internett har gitt oss en ny måte å møte hverandre på. I tillegg har nettdatingen blitt kommersialisert og bedre tilrettelagt for brukerne. Det gjør at flere deltar, sier Sommer.

Trenger du tips til dating på nettet? Les her!

 

Mozon.no, 28.08.2006

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer