Tomt for frimerker på postkontoret?

Kan ha bestilt for få frimerker til jul.

Ved enkelte post i butikk-avdelinger har kunder opplevd at det er tomt for frimerker, og sliter med å få avgårde juleposten. Foto: Posten Norge
Ved enkelte post i butikk-avdelinger har kunder opplevd at det er tomt for frimerker, og sliter med å få avgårde juleposten. Foto: Posten Norge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Onsdag fikk DinSide tips om at en lokal Post i butikk på Vestlandet er tom for frimerker, og heller ikke vil få inn flere før jul.

Og de er ikke alene om å ha fått det problemet.

Ifølge Posten er det ikke snakk om generelle problemer med leveransen av frimerker til post i butikk-avdelingene, ifølge informasjonssjef Jørn Michalsen i Posten Norge.

– Det er ikke problemer med levering av frimerker til post i butikk. Rutinen er at den lokale butikken bestiller inn frimerkene de trenger, som kommer frem på 2-3 dager, forteller Michalsen til DinSide.

>> Hos Posten kan du ikke bruke kredittkort

Har bestilt for få

Michalsen kan ikke si noe om hvor mange av de 1.200 post i butikk i Norge som sliter med å tilby frimerker til kundene.

Han påpeker at dersom Post i butikk følger rutinene, skal det ikke være problem å ha nok frimerker til sine kunder. Altså kan enkelte avdelinger ha bestilt for lite frimerker i forhold til pågangen før jul. Men Michalsen påpeker at det bare er unntaksvis at Post i butikk, eller postkontorer, som følger de samme rutinene, går tomme for frimerker.

Etter alt å dømme er det flere enn den ene avdelingen på Vestlandet som har gått tom for frimerker. DittOslo kunne i dag fortelle om at det også var tomt for frimerker på Post i butikk på Vinderen i Oslo.

Les også: Sjekk om du har krav på erstatning hvis julegaven ble ødelagt i posten

Dra til nærmeste postkontor

Skulle du oppleve at din lokale Post i butikk er gått tom for frimerker, gir Michalsen følgende råd:

– I de tilfellene hvor Post i butikk ikke har frimerker, vil som regel en annen nærliggende Post i butikk eller postkontor ha det, sier han.

Et annet alternativ for å få avgårde julebrevene, er å droppe egen konvolutt og velge Smartpostkonvolutter, som er ferdig frankert.

Les også: Kjøpt noe på Finn.no? Se hvem som må betale for at tingen ble ødelagt i posten

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!