Tom: Blir slått av kona

Oppsummering:
Tom har lagt om kostholdet og kuttet ut søtsaker. Startvekt var 100 kg, i uke fire veier Tom 94,9 kg. Vektreduksjon totalt = 5,1 kg. Målsetning = 88 kg.

Dagbok

Jeg blir aldri overrasket lenger. I dag viste min vekt faktisk 94,9 kg., noe som er en nedgang på ytterligere 1 kg, eller ganske nøyaktig 1,1 kg siden forrige måling.

Var nesten overbevist om at jeg hadde gått opp i vekt denne gangen, da jeg ikke har vært flink til å følge verken mellommåltidene, mosjonering og med morsdagen på søndag på toppen av det hele.

Jeg har nemlig en tradisjon for å ta med med min datter hver lørdag for å kjøpe ferskt brød, men denne lørdagen var ikke som andre lørdager. Hvem lar seg ikke friste av alle de deilige morsdagskakene da... samt fastelavensboller....

Min datter og jeg ble fristet... både denne dagen og neste dag.

Spørsmål eller kommentarer? Send meg en e-post!

Mat

I går spiste jeg et fortreffelig måltid som nesten slår lasagne (min beste favoritt), som bestod av strimlet kyllingfileet, en pose med wok-grønnsaker (det er lov å jukse en gang i blant hvis man kan spare litt tid og er ekstra sulten), frisk sopp, masse løk, en boks med bambusskudd samt en boks med bønnespirer.

Manglet ett glass rødvin da, men det gikk med Cola light.

Når matbehovet/godteribehovet har vært på det verste, har jeg spist marshmallows. Noe som visstnok ikke inneholder noe som helst fett.

Kona leder

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Min kone prøver å holde seg til de samme måltidene, og jeg må si at jeg er mektig imponert over henne siden vi startet slankekuren. Hun har gått ned hele 7 kg.

Dette har hun klart ved å holde de samme måltidene som meg, men det skal legges til at hun er ekstra påpasselig med mosjonering.

Min datter på litt over 2 år, veier forøvrig 12,9 kg. Et tall som allerede er gjentatt til det kjedsommelige i dag.

Mitt mål er selvfølgelig fortsatt 88 kg., men må inrømme at dette ser stygt ut da min vekt viser 94,9 kg., men jeg er fornøyd med at jeg også allerede har gått ned totalt 5,1 kg.

For å komme lenger ned i vekt, har jeg lovet meg selv å mosjonere mer, samt følge alle de måltidene som er oppsatt.

Tom