To nye karer til Mannspanelet

Industriarbeider og fylkespolitiker skal diskutere likestilling.

Publisert
Sist oppdatert

Mannspanelet er satt ned for å komme med innspill til stortingsmeldingen om menn, mannsroller og likestilling som kommer i 2008.

Panelet har trukket likestillingsdebatten inn på nye arenaer, og folk flest har kunnet følge likestillingsdebatten i mediene.

Her er manns-
panelets medlemmer

Tidligere barne- og likestillingsminister Karita Bekkemellem var glad da hun presenterte sitt nye mannspanel tidligere i høst.<br />
<br />
<i>FOTO: Per Ervland</i>
Tidligere barne- og likestillingsminister Karita Bekkemellem var glad da hun presenterte sitt nye mannspanel tidligere i høst.

FOTO: Per Ervland Vis mer


- Menn har rett til å ha meninger og tenke rundt likestilling fra deres ståsted. Mannspanelet har vist at menn har sterke meninger om mannens situasjon, samtidig som de også setter fokus på kvinners manglende likestilling på mange områder, sier Ramin-Osmundsen

- Jeg fikk muligheten til å invitere to nye menn til å delta i mannspanelet da to andre trakk seg. Tor Stafsnes og Roar Pedersen ble valgt fordi de har en bakgrunn og erfaring som jeg mener er med på å øke mangfoldet i mannspanelet, sier statsråden.

Tor Stafsnes er assisterende fylkesmann i Finnmark og medlem av statens råd for funksjonshemmede. Roar Pedersen jobber som stillasmontør for Aker Kverner på Stord.

- Det er flott å følge mannspanelets arbeid, og regjeringen vil ta med seg panelets uttalelser inn i arbeidet med den nye stortingsmeldingen, sier barne- og likestillingsminister Manuela Ramin-Osmundsen.

AKTUELT


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer