Tjen på andres tabber

Igjen ligger det smuglergods ute for salg på QXL.no.

Sofaer, kjøleskap, bildeler, kajakker, snøfreser, badekar og båtskrog er noe av det som skal under hammeren på Tollvesenets vårauksjon på nettet, men du finner også et parti med tape og blekemidler til håret, for å nevne noe.

Tollvesenet benytter som vanlig nettauksjonsstedet QXL.no for å få solgt unna beslaglagte varer som hoper seg opp gjennom året.

>>> Til auksjonen (ekstern lenke)

Auksjonen startet torsdag og avsluttes tirsdag 25. mai kl 22.00.

TV-pakke mest populær

- Dette er veldig populære auksjoner, ikke bare fordi det er så mye hummer og kanari, men også fordi det er fine gjenstander som starter på 1 krone, sier Per Terjesen, markedsdirektør i QXL til DinSide.

I skrivende stund er det et parti bestående av blant annet en Samsung TV, en støvsuger og et badekar som er den mest besøkte annonsen i Tollauksjonen. Med på kjøpet får du også tapetklister og blekemidler til håret. Disse varene befinner seg imidlertid ved Kristiansand Regiontollsted og må hentes der etter nærmere avtale.

Se også: Tyven avslørt av nettsalg

Inntektene til statskassen

Når Tollvesenet auksjonerer bort tilbakeholdte, beslaglagte og inndratte varer, går inntektene til statskassen.

Merk at Tollvesenet har egne retningslinjer for auksjonssalg via Internett i tillegg til QXLs generelle regler for nettauksjoner. Et viktig punkt er at alle varer selges i den stand de er ved fremlegging for budgivning, og at det ikke gis noen garanti på produktene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Angreretten på 14 dager gjelder kun for ubrukte varer som omsettes via nettauksjonen, og kjøper har ikke krav på å få varene utlevert før hele kjøpesummen er registrert betalt hos selger.

Les mer om vilkårene (ekstern lenke)