Tips til tøffelhelten

Er ditt vanligste svar ”Ja, kjære”? Her er tipsene du trenger for å få mer makt på hjemmebane:

Føler du at dama di suger ut all den mannlige energien din? At kompisene dine ikke lenger inviterer deg med på all moroa? Her er fem gode tips som kan avslutte din karriere som tøffelhelt:

Ikke bli en dørmatte
- Jeg hadde en kjæreste som alltid spurte meg om tjenester, sier Eddie, 29 fra Louisville. I begynnelsen gjorde det meg ikke noe, men etter hvert følte jeg at hun utnyttet meg til det fulle. Hun spurte meg blant annet om å gå tre til fire ærend på vei hjem fra jobb, slik at hun kunne se på ’’Sex og singelliv’’ i fred. Det endte til slutt med et brudd, sier han til Happen Magazine..

Samlivsekspert Richard Cohen mener en bør ikke forveksle hengivenhet med slavetilstand.

- I et perfekt samliv gir begge parter 100 prosent til hverandre, så pass på at jenta ikke bare tar, men også gir tilbake, sier han.

Ikke vær redd
Vær forsiktig så du ikke mister all verdighet i forhold til kjæresten din. John, 27, holdt på å gjøre nettopp det. Han var sammen med en nydelig fotomodell i New York og trodde han måtte gjøre alt for at hun skulle være glad. Her er hans kommentar:

- Det endte ikke bra, fordi jeg tapte meg selv, mens jeg hele tiden prøvde å ”please’’ henne. Jeg var svært redd for å miste henne, og oppførte meg etter hvert ganske patetisk.

Det endte med et lite overraskende brudd.

Cohen mener at menn ofte går i denne fellen. Du er på feil spor dersom du begynner å frykte kjæresten din. Du skal elske og glede henne, men ikke frykte, sier han.

Vær deg selv sammen med damen din og ikke gjør deg selv underdanig, er rådet hans.

Uenighet skader ikke
En opphisset dame kan lage mye oppstår dersom du nekter å følge rådene hennes. Men fortvil ikke, stå på ditt i diskusjoner, og du vil snart se at når situasjonen roer seg ned, setter hun pris på at du holder fast ved dine egne standpunkt.

I realiteten er det mange kvinner som pusher kjæresten sine så langt de kan, for å se hvordan du tåler det. Så neste gang du er i tvil om du skal trekke dine egne argumenter, vent noen minutter og se hvordan det går.

Ikke skyld på vennene
Føler du at forholdet slites mellom vennene dine og henne? Er det vanskelig å gi etter for hvem du skal prioritere? Chris, 28, sa at han alltid følte seg utilstrekkelig fordi kompisene mobbet han hvis han valgte kjæresten, og hun ble sur om han valgte dem.

Krysspress over lang tid gjorde mannen ulykkelig.

Til slutt måtte han stå opp for seg selv, og fortelle begge partene at de hver for seg var viktige i livet hans, og at noen ganger måtte han ofre noe for at han selv kunne bli lykkelig.

Ta et hint
Er du egentlig sammen med en dame som virkelig elsker deg? Dersom du til stadighet gjenkjenner situasjoner der du føler at det ikke er tilfelle, bør du spare deg selv for mye sorg.

- Dersom hun stadig avbryter avtaler, legger nye planer eller trekker seg unna intimiteter, bør det ringe en bjelle, sier Cohen.

Har du problemer med å finne en passende jente? Her er ti jentetyper du kan lete etter.

Er du en romantisk mann? du er ikke alene. Menn lengter også etter romantisk kjærlighet?

 

Mozon.no, 31.08.2006