Tipp og vinn!

Det er varslet både streik og lockout i bankene fra mandag. Sist gang bankene var i streik varte det i tre dager. Det var på det glade 70-tallet da vi brukte kontanter og sjekker og dermed mye bedre rustet til en streik. Alle har en mening om hvor lenge det varer denne gangen, men hvem har rett?

Mange skråsikre

Vi bryr oss om pengene våre. Og at vi har tilgang til dem. I debatten som fulgte vår artikkel på torsdag om hvordan du best forbereder deg til bankstreiken var et av temaene hvorvidt det i det hele tatt var noe å tenke på - fordi det vil bli satt inn tvungen lønnsnemd innen kort tid. Politisk Flyktning ga det "toppen to dager", mens Onkel Skrulle "tviler på at [streiken] varer så lenge som en dag". Hvem har rett? Har noen av dem rett? Har du rett?

I god, gammel "hvor mange erter er det i glasset?"-stil, har vi også gjort oss opp våre egne meninger om hvor lenge streiken vil vare, over pultene i redaksjonen. Hvor langt kan det gå? Eller blir de rett og slett enige om å avblåse både streik og lockout før det har begynt?

Smarte penger til smart vinner

Nå inviterer vi dere til å være med på å tippe (unnskyld, gjøre en kalkulert beregning): Hvor lenge varer streiken?

Tiden regnes fra klokken 00:00 natt til mandag. Siden det er om å gjøre å komme nærmest, kan du godt gå ned på både minutt- og sekundnivå. Den som kommer nærmest vinner spillet "Smarte Penger".

Send ditt svar til okokonkurranse@dinside.no.

Det er fint om du sender med navn og postadresse, slik at vi kan få sendt premien til den smarte vinneren.

Den som har rett, får Smarte Penger i posten.
Den som har rett, får Smarte Penger i posten. Vis mer