Ting og stilig utstyr

Ting er ikke alltid ting. Vi vil mer enn gjerne ha stilige og kostbare bruksting.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

1: Klokke. Det eneste smykket menn bør bære. Men ikke gå i harryfella.

Fete Rolexer egner seg kanskje for halliker og harrytasser med bredbart og skinnvest, men for alle andre er de helt ødeleggende for imagen.

Ting og stilig utstyr

Velg heller klassiske manneklokker som Breitling og Tag Heuer. Disse koster fra 8.000 kroner og oppover.

2: Solbriller. Det ultimate utstyret for mannen er solbrillene - udødeliggjort av skuespillere og rockestjerner i flere tiår. Vi vil ikke ha briller til 100 kroner kjøpt på bensinstasjonen - heller Killer Loop, Gucci, Ray Ban, Armani eller Silhouette til mellom 1.000 og 2.000 kroner.

3: Dyr alkohol. Her snakker vi selvsagt ikke om Peach Canei og annet dameskvip. Vi vil ha drikke vi får hår på brystet av. 21 år gammel skotsk maltwhiskey og Tequila med orm er sikre vinnere. Dyre cognacer og årgangsviner kan også duge. Disse deilighetene koster fra 400 kroner og oppover.

4: Golfutstyr. Den nye folkesporten krever riktig utstyr - og ja, det koster flesk, om lag 8.000 for et luksus-sett. Også det er vi vel verdt? Pluss egen caddie.

5: Eksklusivt fiskeutstyr. Vanlige haspelsneller er for pingler. Vi vil ha Ambassadeur-sneller i fleretusenkronersklassen. Mange foretrekker fluefiske, eller heftig havfiskeutstyr á la Hemingway. Da går vi for en Fenwick-stang til 5.000 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

6: GPS/navigasjonspakke til bilen. Vi er jo tross alt menn, og vil aldri innrømme at vi har kjørt oss bort. Kart er dermed uaktuelt, med en ekte navigasjonspakke montert i bilen finner vi derimot alltid veien. Lyset er det verre med. Prisene ligger mellom 15 og 30.000 kroner.

7: Klær. Her er det bare de eksklusive merkene som duger, Prada, Boss, MEXX eller Armani er sikre vinnere. Regn med omkring 5.000 kroner for en dress. Glem kjedebutikkene med høy onkelfaktor og evig snitt fra året før. Røykejakke og bilbukse er fullstendig ut.