Lei av papir? Alle kampanjetilbudene er samlet på ett sted på nettet. Foto: Kristin Sørdal
Lei av papir? Alle kampanjetilbudene er samlet på ett sted på nettet. Foto: Kristin SørdalVis mer

Tilbudene samlet på ett sted

Et miljøvennlig og kjapt alternativ for tilbudsjegere.

Tilbudsweb.no er et tilbud til deg som ikke ønsker å oppbevare mye papir. De samler rett og slett de aktuelle tilbudsavisene på en og samme nettside, så enten du skal ha møbler, elektronikk eller sportsutstyr, kan du bla i avisene elektronisk for å finne de beste tilbudene.

Nettstedet har eksistert i flere år, men utvides stadig med flere tilbudsaviser.

Ved å registrere deg på Tilbudsweb.no, kan du selv velge hvilke reklamer og tilbud du ønsker å motta per e-post. Du kan blant annet velge ut spesifikke produktkategorier du er interessert i.

Fra elektronikk til taxfree-varer

Tilbudsweb samler tilbudsaviser fra mange ulike steder. Kategoriene varierer fra bygg, kjøkken og bad til sport og fritid. De samler også tilbudsaviser fra de ulike kjøpesentrene.

>>>Annonserte for varer som var utsolgt

Det finnes også en side for dagligvarebransjen. Hverdagskupp.no samler tilbudene som finnes i matbutikkene.

Slik slipper du papiravisene

Kjenner du til mulighetene for å lese tilbudsavisene på nett, kan du prøve å unngå at de hoper seg opp i postkassen eller utenfor inngangsdøren.

Det skal være mulig å reservere seg mot gratisaviser ved å merke postkassen din med "nei takk til gratisaviser" på samme måte som du kan merke postkassen din med "nei takk til uadressert reklame". Dermed bør du være dekket, og informasjonssjef i Posten har tidligere uttalt til DinSide at dette skal respekteres.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du kan også ringe kundeservice hos Posten og registrere at du ikke ønsker å motta reklame og gratisaviser.

Fylles postkassen likevel opp, så kan årsaken være at Posten ikke er de eneste som distribuerer reklame. Du er ikke garantert at uavhengige distributører respekterer ønsket om reklamefri postkasse, men du kan forsøke å ta kontakt med avsenderen og be om at de respekterer dine ønsker.