Til sengs med VM-stjernene

Vibratorer med navn fra kjente fotballstjerner skal glede kvinner over hele verden. Men nå har advokatene stoppet moroa.

Den internasjonale sex-butikken Beate Uhse har forberedt seg godt til sommerens fotball-VM i Tyskland. Vibratorer med navn fra kjente fotballstjerner skulle få salget til å stige og kvinner til å stønne i juni måned.

Men nå har advokatene til noen av spillerne satt en foreløpig stopp for VM-dildoene.

Rød og hard
Kjendiser som David Beckham, den tyske landslagskeeperen Oliver Kahn og superspissen Michael Ballack har blitt brukt i markedsføringen av VM-dildoene. I følge reklamen kunne kundene få med seg en rød og vibrerende Ballack-kopi hjem i sengen for den nette sum av 400 kroner.

Advokatene som representerer flere tyske fotballspillere er derimot ikke like begeistret.

- Dette er et klart overtramp mot min klients rettigheter, sier advokaten til Kahn, i følge avisen The Malay Mail.

De har nå fått rettens medhold i at vibratorene ikke kan selges under navn som Michael B eller Ollie K med referanse til de populære VM-stjernene. David Beckham har foreløpig ikke protestert mot produktene, men er nå også fjernet fra nettsidene til Beate Uhse.

Ettersom vibratorene allerede er produsert og satt i salg, kan det fortsatt mulig å få tak i de attraktive VM-leketøyene hos noen forhandlere.

 

Mozon.no, 02.06.2006