<strong>Illustrasjonsfoto:</strong> Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer

Tidenes beste sextips

Har du noen gang hørt om "lårsex"? Og hvor ofte gir du ham fingeren? Dette vil garantert få fart på sakene.

Publisert
Sist oppdatert

Kjeder du deg i senga, har du sannsynligvis noe av skylda selv. Men det skal ikke så mye fantasi eller mot til for å gjøre om soverommet til et heftig sex-mekka. Tracey Cox, sexpert og forfatter av blant annet Hot Sex, har samlet det hun mener er tidenes ti beste sex-hemmeligheter:

Hva med et sexy måltid først som virkelig lader opp stemningen?

Finn riktig stilling: Altfor ofte utfører kvinner samleiet i en posisjon som føles ukomfortabel eller unaturlig. Husk at du har faktisk lov til å bevege deg! Det er ingen grunn til å gjøre noe stort nummer ut av det. Bare rull over ham for å komme øverst eller sett deg overskrevs over fanget hans mens du gir ham et langt og sexy kyss før du klatrer ned igjen og kommer på den siden som passer deg best. Og ikke vær redd for å prøve nye stillinger.

Her er 12 stillinger du bare MÅ sjekke ut

Vær kreativ: Har du en mannlig kjæreste som har lyst på sex litt for ofte? Da kan litt heftig "lårsex" være løsningen Det går rett og slett ut på at han støter penis mellom de sammenklemte lårene dine i stedet for i vagina. Det er en forsiktig måte å ha sex på, og den tilfredsstiller dere begge.

Få ham på gli: Når menn onanerer, smører de vanligvis på litt glidemiddel. Å dra hånda opp og ned hvis penis er tørr vil ofte føles ubehagelig i stedet for erotisk. Spytt er bedre enn ingenting, men flinke jenter kommer godt forberedt med en tube glidemiddel. Ikke vær flau, han vil bare være takknemlig. Men pass på ikke å bruke for mye.

Les også: Disse saboterer sexlivet ditt

Gi ham fingeren: Hvis du stikker fingeren inn i kjærestens rektum mens du onanerer ham, kan han rett og slett få sitt livs orgasme. Noen menn er bekymret for at alt som handler om anal stimulering, gjør dem homoseksuelle, noe som selvsagt ikke er sant. Men siden det er et sensitivt tema, bør du nærme deg området forsiktig og se hvordan han reagerer. Det aller mest følsomme området, prostatakjertelen, ligger tre tommer (?) innover og kalles det mannlige g-punktet.

Introduser vibratoren din: Det at en av dere holder vibratoren over klitorisområdet mens dere har samleie er den mest effektive måten å sikre en felles orgasme. Mange gruer seg til å introdusere vibratoren overfor kjæresten, fordi enkelte menn vil føle seg truet av det. Men i situasjoner der tunge, fingre eller penis ikke klarer å utføre jobben, dra fram vibratoren og lær ham å takknemlig akseptere nederlaget.

Her finner du alt du trenger å vite om vibratorer og dildoer:

Bygg broer: Hvis målet er felles orgasme, bruk teknikken som de fleste sexterapeuter anbefaler. La ham stimulere klitoris nesten helt til det går for deg, før du lar penis utløse den siste orgasmiske refleksen. Dermed dannes det effektivt en ”bro” mellom klitorisstimulering og samleie. Noen studier viser opptil halvparten av kvinner som ikke klarte å få orgasme bare gjennom samleie, oppnådde den evnen etter å ha brukt denne teknikken regelmessig.

Orgasme-triggere: Ved å smile, gir du hjernen din beskjed om at du er glad, noe som setter i gang utskillelse av lykkehormonet serotonin. Det samme gjelder orgasmer. Jo flere signaler hjernen din mottar om en kommende orgasme, jo lettere vil det være å sette i gang orgasmen. Fokuser på ting du vanligvis gjør når du nærmer deg orgasme – lyder du lager, hvordan du beveger deg – og overdriv dem.

Les også: Hot sex i sommer

Stopp klokka: Lurer du på hvor lang en orgasme bør være? Det finnes ikke noe fasitsvar, så slutt å gruble på det! Havner du til sengs med en mann som ga deg skjelven første gang du så ham, tar det kanskje to minutter. Hvis det er med den samme partner som du har hatt i ti år, og du er trøtt og sliten, kan det ta timevis. Åtte til ti minutter med direkte kontakt kan være et troverdig anslag, men det er fullstendig avhengig av sammenhengen.

Gi instrukser: Det seksuelle systemet hans er enkelt. Samtidig er kvinners seksuelle system ganske så komplisert. Så hvis du ikke viser ham eller forteller ham hvordan han skal berøre deg – både når, hvor, hvor raskt og hvor hardt – kan dere like gjerne bare gi opp med en gang. Det er garantert ikke halvparten så flaut som du tror det er. Kom med et lite stønn hvis du nyter det han gjør, eller hvisk ”ikke så hardt” mens du kysser ham.

Får du ikke orgasme? Slik når du klimaks:

Forstå motivene hans: Menn har ofte sex for å føle seg ønsket. Det kan være vanskelig å forstå at han er ute etter hengivenhet når han har en hånd på puppene dine og en nedi skjørtet. Men det er faktisk sant. Sex er en manns viktigste måte å vise at han er glad i deg og føler seg tett knyttet til deg – og det får ham til å føle seg akseptert både fysisk og psykisk. Mange menn er nemlig ikke like verbale eller flinke til å uttrykke følelser som kvinner. I stedet for å si ”Jeg elsker deg”, foreslår han kanskje sex.

Les også: En kjapp en med støvsugeren:

Kilde: iVillage

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer