Ti lån under 4 prosent

Ingen grunn til å betale mer enn 4 prosent effektiv rente for boliglånet, selv om renta kryper oppover. Her er de beste tilbudene.

Lite sikkerhet - stor nød

Illustrasjon: Per Ervland
Illustrasjon: Per Ervland Vis merDe fleste bankene har nå justert renten etter siste renteøkning fra Norges Bank den 2. november, og vi kan nå oppsummere situasjonen for alle behov for boliglån:

For folk med liten sikkerhet, er det etterhvert få muligheter for å få lån til under fire prosent effektiv rente. Vår prisliste for boliglån på én million kroner viser kun tre selskaper som tilbyr såpass gode rentebetingelser. Dessverre er det bare én av dem, Follo Consulting, som tilbyr lån til alle. Aller beste rente tilbys av NBBL.

Trykk her for å se alle rentene for boliglån på én million.

Går lånesummen over to millioner kroner, blir antall tilbydere straks flere. Hele syv aktører innvilger så store lån til en effektiv rente under fire prosent. Denne gangen er det Klæbu sparebank som går av med seieren blant banikene som leverer alle.

Trykk her for å se alle rentene for boliglån på to millioner.

De etablerte

Blant de atskillig flere som leverer billige lån ved sikkerhet innenfor 60 prosent, troner også Follo Consulting som kredittforetaket med den beste effektive rente tilgjengelig for alle - 3,63 prosent - når lånesummen er én million kroner. Går lånesummen opp til 2 millioner, er det Klæbu sparebank som går av med seieren, og den effektive renten ned til 3,54 prosent. Når Norges Banks foliorente er 3,25 prosent, må dette sies å være en god pris.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Se rentene for boliglån på én million.
Se rentene for boliglån på to millioner.