I dagens test kan du teste dine kunnskaper om norsk næringsliv
I dagens test kan du teste dine kunnskaper om norsk næringslivVis mer

Test: Ta næringslivet med storm

Norske investorer og rikinger har etterhvert blitt et yndet objekt også for den kulørte delen av pressen. Superinvestorer og millionærer gir kongelige og sportsstjerner kamp om plassen i sladderpressen, men hvor mye får du egentlig med deg?

Palasset til Olav Nils Sunde i Holmenkollen, luksusbåten til Røkke og sportsbiler i millionklassen. Vi lar oss imponere og inspirere av næringslivstoppenes luksusliv, og leser stadig mer om det visstnok veldig så søte liv.

Hvor mye får du med deg?

Vår interesse for rikingenes liv kom hand i hand med en økt interesse for handel og næringsliv. Side opp og side ned med aksjer, selskaper, investeringer, politikk blir daglig skrevet slik at du og jeg kan holde oss oppdatert på hva som skjer rundt oss.

Men hvor mye får du egentlig med deg? Er du av de som møysommelig leser gjennom avisen hver dag, eller bare skummer du raskt gjennom og stopper kun opp ved interessante bilder?

Tør du å sette dine kunnskaper på prøve? Ta testen! Sitter du fast kan du følge lenken nederst til høyre

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Fasiten

Lurer du på hva som var de riktige svarene i nyhetstesten? Har du gjort noen uforståelige feil?

Klikk på lenken i boksen til høyre for å lese de riktige svarene. Men husk at du ikke får lov å lese fasiten før du har tatt testen.

Mange tester


DinSide har tidligere laget flere tester. Klikker du på lenkene i boksen til høyre, kan du teste ut alt fra om du er kledd for suksess til om du er en god makro-økonom.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Felles for alle testene er at de innholder relativt få spørsmål, og at de ikke har noe vitenskapelig fundament. Derfor behøver du ikke ligge våken om nettene selv om testresultatet ikke blir akkurat det du ønsket. Lykke til!