Test: Her leier du billigst TV & DVD-spiller

Har du dårlig råd, men likevel lyst på nye hvite og brunevarer? Thorn har herjet leiemarkedet i lang tid, men nå har en ny konkurrent kommet på banen. Vi har sett på pris og vilkår: Se hvilken du bør velge!

Det er ikke lett å ha dårlig råd. Uansett hvor blakk du er, er det dessverre lite økonomisk å leie i stedet for å kjøpe. Når den gamle TVen begynner å brenne og kontoen er tom, kaster vi oss likevel ut i leiemarkedet med åpne armer.

De fleste kjenner nok til Thorn-kjeden, som med sine heftige TV-reklamer har påstått at det å leie gir deg full frihet. Det er det imidlertid ikke alle som synes, det har titt og ofte dukket opp historier om leietagere som ikke har klart å komme seg løs fra langvarige leieforhold.

Bilde: Anne Angelshaug.
Bilde: Anne Angelshaug. Vis mer

Her er det likevel ingen rom for tvil. Har du leid et produkt i mer enn tre måneder har du full anledning til å si opp leieavtalen - selv om kontrakten gjelder et lengre tidsrom. Dette kan du lese mer HER.

Vi har sammenlignet Thorn med Deal.no, og tatt utgangspunkt i leieprisene på deres billigste 32“ widescreen TVer og ditto DVD-spillere.

Men hvor skal du leie produktene, og har det egentlig noe å si hvilket leiebyrå du velger? Det finner du ut ved å trykke på lenkene øverst til høyre i artikkelen.