TEST: Er du normal?

Er du normal? Helt sikker? Sjekk om du er akkurat som Ola og Kari Nordmann - 100 prosent normal norsk!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hva er normalt?

Er det normalt å like pannekaker bedre enn bønner og brokkoli? Å synes at sommeren er deiligere enn vinteren? Å være gift fremfor ugift?

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.

Normalt er et litt rart begrep, for er det egentlig noe som er mer normalt enn annet? Ja, må vi si. Delvis. I alle fall om vi skal tro diverse statistikker. For i dag kan du teste om du er helt normal - eller fullstendig unormal. Ifølge statistikkene:


Sjekk fasit

Normal eller unormal?

Hvor normal er du ifølge testen? (Avsluttet)
61-80 %(49%) 2114
41-60 %(33%) 1449
81-99 %(9%) 371
21-40 %(6%) 256
100 % :-)(2%) 93
0-20 %(1%) 46
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.Og bare for ordens skyld: Selv om du oppnår flest prosentpoeng i testen dersom du blir karakterisert som normal - ligger det i dette begrepet ingenting om at det er bedre å være normal enn unormal... Normal betyr rett og slett bare at du er som folk flest - og det kan som kjent både være en fordel og en ulempe.

Bemerk at det er fasit til testen. Når du har fått testresultatet ditt, kan du i fasitlisten få ytterligere informasjon om hva som er mest normalt.

Kilder: Statistisk Sentralbyrå (SSB), Verdipapirforndenes forening (VFF), Arbeids- og velferdsforvaltningen (NAV), Transportøkonomisk Institutt (TOI), Finansnæringens Hovedorganisasjon (FNH) og Kultur- og kirkedepartementet (ODIN).

(Artikkelen er tidligere publisert på DinSide.)