Test daten med kniv og gaffel

Usikker på om stevnemøtet går riktig vei? En ny oppfinnelse gjør det lettere å vise hvor godt stevnemøtet er og om partneren er interessert.

Er daten min interessert? Fungerer flørtingen? Fikk jeg nettopp en kompliment? Du sitter med mange spørsmål i hodet etter et stevnemøte. Nå er hjelpen på vei!

Den britiske oppfinneren James Larsson har funnet opp et bestikk som kan fornemme hvordan personen har det. Det er tidsskriftet Nature som melder dette.

Måler stress
Kniven og gaffelen fungerer på samme måte som en løgndetektor. Ved hjelp av elektroder som måler hudens motstand kan den måle om personer plutselig blir stresset eller om personen er avslappet.

Det er imidlertid viktig at personen holder godt rundt bestikket for at det skal fungere.

Bestikket er fortsatt ikke prøvd ut på et stevnemøte, men Larsson har testet det ut da han spiste med sin mor. Apparatet viste da helt korrekt at han oppfattet situasjonen som stressende.

Målet for bestikket er selvsagt at den testede ikke skal legge merke til at det er noe spesielt. På det nåværende tidspunkt vil det bli vanskelig, da bestikket er fullt av ledninger.

Så dersom du ikke er flink til å gi unnskyldninger for merkelig servise, må du belage deg på å sjekke ut daten din på en annen måte en stund til.

Kilde: Politiken.dk

 

Mozon.no, 22.04.2005