Test avslører forholdet

Hvordan står det til med deg og kjæresten din? Er dere lykkelige eller har dere problemer? En enkel test kan avsløre forholdet.

Testen, som er laget av John Gottman, består av en rekke spørsmål. Gottman har studert parforhold ved Washington University i 20 år. Testen skal ha en nøyaktighet på 90 prosent.

Noen av de viktigste faktorene i hvor godt forholdet ditt er, er hvorvidt du kjenner partneren din godt.

- 75 prosent av mannens følelser, romantikk og sexdrift stammer fra vennskap. Tallet er høyere for kvinner, sier han, ifølge Expressen.

Vet du hva din partners beste venner heter? Hva er kjærestens livsdrømmer, livsfilosofi og favorittslektninger? Vet du om noen stressfaktorer og irriterende personer i livet til din kjære?

Også hvor godt partneren din kjenner deg spiller inn. Føler du deg respektert? At kjæresten din er interessert i det du driver med, liker personligheten din, lytter til deg og hjelper deg med problemer?

Vennskapet dere imellom kan være avgjørende for hvor godt dere fungerer sammen. Er din kjære en av dine beste venner? Savner dere hverandre når dere ikke er sammen og blir glade når dere treffes igjen? Kysser dere ofte? Er det fortsatt følelser og romantikk i forholdet? Liker dere å prate sammen, og fungerer diskusjonene mellom dere? Er sexlivet tilfredsstillende?

Jo flere ja-svar du kan gi på spørsmålene, jo bedre er forholdet. Men husk at du ikke kan la forholdet avgjøres basert på en kort test.

Ble det mange nei-svar? Her er noen tips til å forbedre forholdet.

 

Mozon, 4.7.2006