Test av Mermaidbingo.com

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oppstart: Enkelt og greit å sette inn penger. Jeg setter inn hundre kroner, og får hundre kroner i bonus. Til tross for at denne siden hovedsakelig går i brunt og gult, får jeg etter kort tid mistanke om at dette er enda en søster av Caliberbingo.com.

Vi starter å spille: Chatvertinnen CM_Lykke prøver å bli venn med meg og sier ”Hej Synne!”, jeg bestemmer meg for å være like hyggelig, og svarer ”Hei CM_Lykke!”. Hun ber meg kalle henne Lykke. Vi er allerede på fornavn, og jeg vinner to ganger. Ikke store summer, først 96 kroner og deretter 50, og det bidrar til at jeg kan spille lenger enn planen.

Underveis i spillet: Har en følelse av å være verdensmester. Har nå fått bingo x antall ganger, men spiller bort pengene nesten like fort som jeg har vunnet dem. Innser at hvis jeg bare kjøper mange nok brett ved hvert spill, så får jeg i hvert fall inn en bingo i løpet av en runde. Den erfaringen bestemmer jeg meg for å oversette til livet utenfor nettbingohallen.

Konklusjon: Som de andre søstrene er Mermaidbingo.com en fullverdig bingoside, og jeg ble selvfølgelig glad for hundre kroner bonus! Chatvertinnen er svært aktiv, og det samme er spillerne.


Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!