TEST: Australske EzyDVD

NETTHANDEL: Det er antagelig ikke hver dag du handler i Australia, men hvorfor ikke? Via nettet er det raskt, enkelt og billig. Vi har satt nettbutikken EzyDVD under lupen. Her er vår dom.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Australia er ikke bare kenguruer og lettdrikkende øl. De har også flere nettbutikker som sender filmer til Norge.

EzyDVD omtaler seg selv som Australias største nettbutikk for DVD-filmer.

Men hvor gode er de egentlig? Hovedpunktene finner du i tabellen nedenfor - begrunnelsene finner du ved å trykke på lenkene til høyre.

EzyDVD
 PlussMinusKarakter
Bruker-
vennlighet
Enkelt å
finne fram/
bestille.
Egen valuta-
kalkulator
-
ServiceTo ordre-
bekreftelser
fyldig kontakt-
info.
Frakt-
kostnader
først i
bekreftelse nr 2
PrisBillig-
Leverings-
tid
Holdt det
de lovet
Ni dager er
på grensen
    
Total-
inntrykk:
  
NB: Karaktersettingen er foreløpig - etterhvert som vi får inn resultatene fra flere nettbutikker kan det bli mindre endringer.


Filmene

TEST: Australske EzyDVD

 • Minority Report.

 • Tom Cruise og Peter Stormare i regissør Steven Spielbergs actionfylte science-fiction.

  I år 2054 har Washington D.C. vært fri for drap i seks år takket være finurlig teknologi som avslører drapsmenn før forbrytelsene utføres.

  Sjefen er selvfølgelig Tom Cruise. En dag blir han selv beskyldt for å ville begå et framtidig drap. Han har 36 timer på seg til å finne forklaringen.

 • MASH 4077. Hvis du ikke har sett TV-serien om kirurgene som bruker humor som skjold mot krigens grusomheter har du antagelig ikke TV…

  TEST: Australske EzyDVD


  Vi bestilte originalen - den prisbelønte filmen fra 1970 med galningen Robert Altmann i registolen. Her får du forklaringen på hvodan Hot Lips fikk sitt kallenavn, og ikke minst opprinnelsen til den velkjente tittelmelodien – Suicide is painless.

  [Ugjyldig objekt (NAV)]

  Donald Sutherland er Hawkeye, Tom Skerrit som Duke, Elliott Gould som Trapper, Robert Duvall som Major Frank Burns, Sally Kellermann som Hot Lips, og selvsagt Gary Burghoff som Radar.