Tenner på dirty talk

Frekke ord i sengen kan være utrolig opphissende. Kan du snakke deg helt til klimaks?

Dirty talk har ingenting med romantikk å gjøre, for her handler det om lyst og begjær.

Derfor bør du være sikker på at også partneren synes det er greit at det slenges ut frekke gloser under akten. For hvis du behersker frekk retorikk, vil du raskt oppdage at den verbale kanalen kan være blant de aller sterkeste sexvåpen som finnes, ifølge Ekstra Bladet.

Begynner sexlivet å dabbe litt av? Her er 20 tips som kan få sving på sakene igjen, og som du i hvert fall bør sørge for å ha gjort før du er for gammel!

Tenner på dirty talk
En fersk undersøkelse fra USA viser at over halvparten av seksuelt aktive kvinner og menn tenner sterkt på skitne ord og uttrykk. 63 prosent av mennene og 59 prosent av jentene har hatt hotte opplevelser med ord, mens de hadde sex.

I følge dametidsskriftet Woman tenner 17 prosent av jentene på dirty talk, og hele 46 prosent har prøvd telefonsex.

Kommunikasjon er kodeordet her.

- Mitt sexliv ble mye bedre, da jeg begynte å snakke frekt. Tidligere ga jeg ikke fra meg en lyd, men så lærte jeg det av en fyr. Noe som gjorde at alt løsnet, sier danske Betty til Ekstra Bladet.

Dobbeltsengen behøver ikke at være det eneste stedet du dyrker elskov, og det trenger ikke skje når du stuper til sengs. Ta heller en kjappis:

Frekke ord og fantasier
Dirty talk kan også brukes til dele dine innerste fantasier.

- Dirty talk kan være en god måte å fortelle sin partner at man har en drøm mens man elsker. Kikk ham dypt inn i øynene og la munnen løpe. Hold fast i ham, men du forteller hva du fantaserer om, og du vil snart merke hvor opphisset han blir.

Det heter seg at handling er mer enn ord, men noen ganger er det omvendt.

Ingen planer for kvelden? Hva med å skjemme bort mannen din litt og gi ham en himmelsk og uforglemmelig opplevelse?!

 

Mozon.no, 28.11.2006