DinSide følger med på prisene og tilbudene for deg
DinSide følger med på prisene og tilbudene for degVis mer

Teleskolen

DinSide følger telemarkedet for deg, og samler i denne skolen nyttige artikler om hvordan du skal forholde deg til et fritt telemarked.

Konkurransen i telefonmarkedet i Norge har etterhvert vokst. Dette har ført til at vi nå kan velge mellom mange tilbydere av teletjenester. For bedrifter er det mange leverandører, og for privatkunder er det også etterhvert blitt et bredt tilbud. Også på mobiltelefonfronten kan du velge mellom mange leverandører og abonnementstyper.

Problemet for deg å meg er å holde styr på disse tilbudene. Hvem er billigst? Hvordan kan jeg ringe med de forskjellige? Hvordan bytte leverandør? Hvem kan jeg ringe med? Hva skjer med prisene på tellerskritt og abonnement?

Følger prisene

For å gjøre dette enklere for deg følger vi i DinSide med i utviklingen i dette markedet. De viktigste verktøyene for oss og deg i så henseende er telefonkalkulatoren og mobiltelefonkalkulatoren. Surfekalkulatoren vil til en hver tid gi deg det billigste tilbudet på internettsurfingen.

I telefonkalkulatoren kan du ved å taste inn nummer du ringer fra og nummer du ringer til, få ut hva det koster med forskjellige leverandører.

Med mobiltelefonkalkulatoren kan du prøve deg frem til hvilket abonnement og hvilken leverandør som passer deg ved å angi når og hvor mye du ringer. Fra dyreste til billigste abonnement kan det skille mange tusen kroner, så her lønner det seg å velge riktig!

For å få best nytte av surfekalkulatoren må du vite når og hvor ofte du er innom nettet. De ulike teleoperatørene og andre aksess tilbyderene har komplekse pristilbud, og kan være vanskelig å sammenligne. Nå trenger du ikke lenger å finlese tilbudene, kalkulatoren gjør at du enkelt og greit finner det tilbudet som passer deg best.

Nyheter og tips

Vi følger markedet og skriver gjerne flere artikler i uken om telerelaterte temaer. Vi viser deg nye rabatter, nye tilbud fra leverandørene, omtaler de forskjellige aktørene i markedet og gir deg råd om hva du kan spare og tjene på ulike tilpasninger til telefon og mobilleverandørene. Vi ser også spesielt på kostnader og tilbud i tilknytning til internettaksess og surfing.

I denne skolen samler vi slike artikler, så du lettere kan finne frem når det er noe du lurer på i tilknytning til telefon og mobiltelefon.