Telenor med mobilt bredbånd i dag

To måneder etter at NetCom lanserte sin mobile bredbåndspakke, kommer Telenor med sin. Og den er billigere.

Nesten to måneder etter at NetCom lanserte sitt mobile høyhastighets-nettpakke, kommer Telenor med sin. Forskjellen er at Telenor tilbyr lavere pris på sitt produkt.

399 kroner pluss moms betaler Netcoms bedriftskunder for fri surfing i dag via HSDPA.

Hos Telenor vil abonnmentet koste 249 kroner og man vil da kunne surfe gratis etter klokken 17 og i helgene. Mellom klokken 7 og 17 koster det 20 kroner per megabyte, men maks 50 kroner per dag.

Dersom du kun bruker nettet på ettermiddagen og i helgene, vil du altså spare 150 kroner i måneden, eller 1.800 kroner i året på å velge Telenors mobile turbonett fremfor NetComs.

Telenor med mobilt bredbånd i dag


Alt du trenger for å komme deg på nett også på skogsturen, er et abonnement og modem. Brukerne vil også få surfe via Turbo-3G-nettet (HDSPA).

Med Turbo-3G sikter Haug til HSDPA - en oppgradering av 3G-nettet som kan gi overføringshastigheter på inntil 3,6 Mbit/sek. Vanlig 3G har til sammenligning en maksimal hastighet på 0,4 Mbit/sek. Telenor er godt i gang med å bygge ut nettet.

- Vi gleder oss til i år å lansere Turbo-3G-nettet, og med Mobilt Bredbånd fra Telenor kan du være trygg på at du vil få full utnyttelse av de høye hastighetene som kommer, sier Jon Erik Haug,

AKTUELT: