Telenor billigst til mobiltelefon

Telenor går ut med et nytt løfte i kampen om telekundene. Nå lover de sine fasttelefon-kunder at de skal ha de laveste prisene når de ringer fra hjemmetelefon til Telenor mobil.

- Våre kunder skal ha de laveste prisene når de ringer fra hjemmetelefonen til mobil, sier informasjonsdirektør i Telenor Privat, Ole Tom Nomeland. Prisløftet gjelder kun på samtaler til Telenor Mobils abonnenter.

1,48 kroner pr. minutt

De planlagte priskuttene settes i verk 15. juni. Da kuttes dagens pris på 1,69 kroner pr. minutt fra fasttelefon til Telenor Mobil med 21 øre pr. min. Den nye prisen blir 1,48 kroner pr. minutt. Dette gir et priskutt på 12 prosent.

Reduksjonen gjelder for både Telenors privat- og bedriftskunder. Telenor mener selv at de nå har gitt kundene meget konkurransedyktige priser.

I tillegg til priskuttet kan privatpersoner få inntil 20 prosent rabatt på denne samtaletypen. Laveste pris for en samtale fra fasttelefon til mobil blir da 1,18 kroner/min. Men denne rabatten

Priser i verdensklasse

- Vi ønsker å være billigst på en samtaletype der det monner for folk flest. Samtaler til mobiltelefon er en av de samtaleformene som er sterkest i vekst, og de utgjør en vesentlig del av manges telefonregning, sier Nomeland.

Han hevder at Norge er blant de landene i verden som har de laveste prisene fra fasttelefon til mobiltelefon.

- På dette området akter Telenor å ligge i front, fastslår Nomeland.

Flere priskutt

Den nye pris-offensiven kommer samtidig med at Telenor har varslet store priskutt på fasttelefonsamtaler til utlandet. Disse kuttene vil utgjøre et samlet priskutt på 16 prosent.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Jeg kan love at priskuttene kommer på samtaler til land våre kunder ringer mye til, sier Ole Tom Nomeland i Telenor.

- Også her er det substansen som betyr noe for våre kunder, ikke om prisen er lav for samtaler til land det knapt ringes til, sier han.