Telefonkalkulatoren med de siste prisene

Privatel, Teleman, Netcom... Våren har bragt virkelig bevegelse i telefonmarkedet i Norge, og du bør ta en titt på telefonkalkulatoren.

Vi tror nok ikke Telenor hadde gått til de siste omleggingene av takster og takstsoner om ikke konkurrentene Tele2 og Telia etterhvert hadde fått vind i seilene i det norske telefonmarkedet. Antakelig har særlig Telia vært plagsomme, og vunnet mange brukere med sine store lokalsoner.

Telenor har derfor røpet at de fra 1. juli helt vil fjerne sine lokaltakstsoner, og gi kundene lokaltakst til hele landet. Hovedregelen før den tid er at du kan ringe i ditt eget fylke samt nabofylkene til lokaltakst. Her regnes Østfold og Vestfold som ett fylke i denne sammenhengen. Det gjør også Aust- og Vest-Agder, Troms og Finnmark og Oslo og Akershus.

Etter denne kunngjøringen kom, er det blitt kjent at både Telia, Tele2 og Teleman allerede nå gir deg lokaltakst i hele landet.

Tar med en hånd og...

Telenor gir og tar. Laveste lokaltakst er stadig 14 øre minuttet, men månedsprisen for å ha telefonabonnement går opp, både for tradisjonell telefon og ISDN.

Telenor innførte samtidig rabattprogrammet Familie & Venner internett, som var det gunstigste på markedet i noen få dager, inntil Tele2 kom med sitt "SuperSurfer", som i de aller fleste tilfeller er rimeligere om du i alle fall er internettkunde hos Tele2.

Andre aktører

Siden slutten av mars har også de to miniaktørene Privatel og Teleman for alvor kommet på banen. Fra 1. juni kom også Netcom med tilbud om å ringe fra vanlig telefon.

Artikkelen fortsetter under annonsen

DinSide oppdaterer telefonkalkulatoren kontinuerlig, og den er selvfølgelig oppdatert for de siste endringene i takstene. Vi har også lagt inn Jancos teletilbud i kalkulatoren nå.