Tele2 innfører gratis ringetid

Alle nye Fastpris-abonnement får Fri Familie&Venner.

Tele2 inkluderer gratis ringetid til alle Tele2-kunder,for de som skaffer seg et Fastpris-abonnement. Eksisterende kunder må selv bytte til det nye abonnementet.
Tele2 inkluderer gratis ringetid til alle Tele2-kunder,for de som skaffer seg et Fastpris-abonnement. Eksisterende kunder må selv bytte til det nye abonnementet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Onsdag kunne Tele2 varsle at de nå vil inkludere Fri Familie&Venner i alle nye Fastpris-abonnement. I praksis betyr dette at alle med et slik abonnement kan ringe og sende SMS og MMS gratis til andre Tele2-kunder.

Men - eksisterende kunder må selv få endret til et av de nye abonnementene - som beholder samme månedspris som Fastpris-abonnementene har hatt frem til nå.

- Vi vil gjøre det enklere for kundene, og vil oppfordre eksisterende kunder om å bytte til de nye Fastpris-abonnementene, sier Axel Krabberød, leder for Produkt og Markedsavdelingen i Tele2 til DinSide.

Har du bindingstid på et Fastpris-abonnement fra Tele2, må du vente til bindingstiden løper ut før du kan få Fri Familie&Venner inkludert i abonnementet.

Axel Krabberød i Tele2. Foto: Tele2
Axel Krabberød i Tele2. Foto: Tele2 Vis mer


Enklere å ringe gratis

Ifølge Tele2 har enkelte av konkurrentene "fri familie"-løsninger, som krever at ett familiemedlem er juridisk ansvarlig for abonnementene, og at man må registrere hvilke telefonnummer man ønsker å ringe gratis til.

- Vi vil forenkle det å ringe gratis til familie og venner. Med Fri Familie&Venner får alle som har Tele2 ringe gratis til hverandre, sier Kobberød.

Altså krever det ikke ekstra handlinger fra kunden, og hver enkelt vil være ansvarlig for egen faktura - med unntak av å bytte til det nye abonnementet, om du allerede er kunde

Du kan finne det billigste mobilabonnementet for deg og din mobilbruk med DinSides mobilkalkulator

Les også: Nylig endret Tele2 vilkårene for dette abonnementet