Teknodingser

Teknofile gutter - gled dere. Viser du denne lista til dama, blir julekvelden en gedigen fest.

Publisert
Sist oppdatert


1. Digitale kamera. Årets juleslager? Nå får du kameraer med over 3 millioner piksler til vel 4.000 kroner. Dermed er digitale kameraer fullverdige alternativer til vanlige kameraer.

2. Digitalt videokamera. Verden er digital og DV-kameraene blir mindre og mindre. De billigste koster nå 6 - 8.000 kroner. Med 15.000 kroner får du et mye bedre kamera.

3. Mobiltelefon med kamera. Med denne godbiten fra Nokia kan damene få dokumentert hvor vi befinner oss til enhver tid. Tror de ikke at vi jobber overtid, er det bare å sende et bilde fra telefonens innebygde kamera. Nokia 7650 får du til 6.000 kroner uten abonnement hos Elkjøp. Med 12 måneders bindingstid hos NetCom (Talk eller ActiveTalk) koster telefonen cirka 4.000 kroner.

4. Hjemmekinoanlegg. Høyttalersett, DVD-spiller, surroundforsterker gir deg kino i stua. For 15.000 kroner får du et godt anlegg.

5. Plasmaskjerm. Desto større bilde og flatere skjerm - desto bedre. En flat plasmaskjerm til å henge på veggen har hittil kostet 100.000 kroner. Nå får du 32-tommere til under halvparten av denne prisen.

6. Prosjektor/lerret. Gjerrigere kjærester kan nøye seg med prosjektor og lerret. Prosjektorer fås i utallige merker og prisklasser. Men vi er ikke mer kravstore enn at vi klarer oss med en Sanyo PLV30 fra Elkjøp. Pris? Kun 18.095 kroner.

7. Spillmaskin. Siden vi fikk playstation av damene våre ifjor, er det bare X-Box som duger i år. Den har blitt så billig at det nesten er en skam å la være. Både på Elkjøp og Spaceworld får du nå en X-Box-konsoll med to spill til rundt 1.700 kroner. Husk at spillene alene koster mellom 400 og 600 kroner.

8. DVD-opptaker med harddisk: Her lagres alt på den 40 GB store harddisken, som tar 30 timers opptak. Spilleren kan også lagre MP3-låter og digitale bilder, og du kan sette direktesendingene på pause og fortsette nøyaktig der du slapp.

Når du kommer tilbake er det bare å trykke på play, så vil spilleren starte der opptaket begynte - samtidig som den fortsetter å ta opp resten. HiFi-klubben selger en Thomson DTH 7.000 E til 9.000 kroner.

9. MP3-jukeboks. Hele 20 GB. Så mye tar MP3-jukeboksene til Apple, Creative Labs og Archos. Dermed kan du ta med deg hele CD-samlingen på ferie. Jukeboksene er i praksis små harddisker hvor du kan lagre annet enn musikk. Pris: 2.500 - 4.500 kroner.

10. Parabolanlegg. Tilgangen til flere hundre TV-kanaler lokker utvilsomt. Et parabolanlegg med de nødvendige kortene fikser den biffen. Da er det bare å innta horisontalen. Fra 500 kroner med to års bindingstid og månedspris på 2 - 300 kroner.

11: Universalfjernkontroll. Denne er nødvendig for å styre hjemmekinoutstyret og parabolanlegget. Fjernkontrollen kan gjerne ha LCD-skjerm. Da kommer den på 2 - 4.000 kroner.

12: Bærbar DVD-spiller. Glem de dårlige filmene på flyreisen til Syden. Med bærbar DVD-spiller til rundt 10.000 kroner kan vi se film på toget, trikken og - badet. Utgaver uten skjerm koster 2 - 4.000 kroner.

13: DVD-brille. Vi vil iføre oss en DVD-brille, og se filmene på virtuelt vis - bokstavelig talt uten noen andre til stede. De billigste koster nå rundt 4.000 kroner.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer