Tekniske finesser

Tekno er ikke bare for gutta. Vi vet også hva vi vil ha.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Plasma-skjerm: Lekkert, fyller lite - og sitter på veggen som et bilde. Perfekt. Nå får du 32 tommer skjerm "ned" til 40.000 kroner. Dyrt, men deilig.

Mikro-TV til kjøkkenet: Da kan vi følge med på nyhetene selv om vi holder på å forberede gourmet-middagen (sammen med deg). Pris rundt 2.000 kroner.

Digitalt kamera/videokamera: Fordelen med digitale kamera, er at du ser hvordan du blir seende ut på bildet med en gang. Vi vil gjerne slette de bildene som ikke passer inn i albumet. Pris fra 5.000 og oppover.

Mini-mini bærbar PC: Store skjermer og tunge harddisker skal ikke inn i vår stue. Vi foretrekker bærbar PC med lekkert design, og den må være så liten som mulig. Herligheten koster 15-25.000 kroner.

Minimobil: Også mobiltelefonen skal være så liten som overhodet mulig. Prisen for de nyeste runder lett 5.000 kroner.

Bærbar MP3-spiller: Når vi går på treningsstudioet, må vi ha rytmer som gir oss inspirasjon til å pumpe musklene. En MP3-spiller tåler også en støyt. Prisen er fra 1.500 kroner og oppover.

Støvsuger som kan gå av seg selv: Nå er det en versjon på markedet til om lag 2.000 kroner. Dessverre har den ikke kommet på det norske markedet ennå. Den opprinnelige modellen koster om lag 14.000 kroner.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!