Tar han deg for gitt?

Klipper han tåneglene på kjøkkenet og piller nese mens du ser det? Da kan det hende han tar kjærligheten for gitt. Test forholdet her:

Du har funnet drømmemannen som lukter himmelsk deilig, gir deg blomster hver fredag og varter deg opp med frokost på senga.

Her er seks ting hun elsker.

Men plutselig oppdager du at godlukta er erstattet med svettelukt, fredagens handlepose bare inneholder potetgull og øl og det eneste han varter deg opp med om morgenen er smygfiser under dyna. Eller hva med navlelo? Har han begynt å gi blaffen i forholdet?

TA TESTEN HER!

Overbærende menn
Samlivsekspert Frode Thuen tror ikke uvaner nødvendigvis er noe man holder skjult for så å slippe alle hemninger etter hvert som forholdet utvikler seg.

- Det er først når man kommer hverandre nærmere innpå livet at man blir bedre kjent med den andres reaksjonsmønstre og uvaner, understreker han.

Han synes det er viktig å ha et balansert forhold, hvor begge parter gir og tar.

- Man kan ikke forvente at partneren er hundre prosent perfekt og oppmerksom. Men den som har sine uvaner, må komme den andre i møte, og ta hensyn hvis det er et stort irritasjonsmoment.

Samlivseksperten vil ikke automatisk gå med på at menn har flere uvaner enn kvinner. Saken er kanskje heller at kvinner evaluerer og gransker forholdet, og dermed lettere oppdager partnerens mindre attraktive sider.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Menn bærer kanskje lettere over med kvinners uvaner, tror Thuen.

Hvis du ikke gir blaffen i forholdet, kan du lese mer om hvordan du gjør mannen glad her:

Les også: VM-stress i sofakroken.

 

Mozon.no, 16.12.2006