Stadig flere selskaper lokker med lavere mobilpriser i utlandet, men sjekk vilkårene nøye før du reiser på ferie.  Foto: Silje Ulveseth
Stadig flere selskaper lokker med lavere mobilpriser i utlandet, men sjekk vilkårene nøye før du reiser på ferie. Foto: Silje UlvesethVis mer

Talkmore og Norwegian vil gi deg billigere mobilregning

Frister med lavere mobilpriser, men bare til felles kunder og under strenge vilkår.

Er du mobilkunde hos Talkmore, kan du nå få lavere mobilpriser i utlandet. Men, det krever at du reiser med flyselskapet Norwegian, og husker å aktivere tilbudet før avreise.

Halverer prisene

Takket være et samarbeid mellom Norwegian og Talkmore, tilbyr de nå halv pris på mobilbruken i land innenfor EU og EØS.

Men - det ligger en del forutsetninger til grunn for å få tilgang på disse prisene. Som Norwegian-kunde må du for eksempel reise tur/retur med samme referansenummer for at tilbudet skal være gyldig.

– Dette skyldes at kundene våre får halv pris på mobilbruken under oppholdet, fra og med avreise. Da må vi også vite når kunden kommer hjem, sier Stephen Parsli, daglig leder i Call Norwegian til DinSide.

Rabatten må dessuten aktiveres for hver reise, ved å sende inn en SMS med ditt referansenummer. Slik får du halv pris av Talkmores vanlige utenlandspriser på tale, SMS og data. Rabatten gjelder ikke MMS og spesialnummer.

I praksis gir dette følgende priser ved mobilbruk i EU og EØS: