Talkmore og Norwegian vil gi deg billigere mobilregning

Frister med lavere mobilpriser, men bare til felles kunder og under strenge vilkår.

Stadig flere selskaper lokker med lavere mobilpriser i utlandet, men sjekk vilkårene nøye før du reiser på ferie.  Foto: Silje Ulveseth
Stadig flere selskaper lokker med lavere mobilpriser i utlandet, men sjekk vilkårene nøye før du reiser på ferie. Foto: Silje Ulveseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Er du mobilkunde hos Talkmore, kan du nå få lavere mobilpriser i utlandet. Men, det krever at du reiser med flyselskapet Norwegian, og husker å aktivere tilbudet før avreise.

Halverer prisene

Takket være et samarbeid mellom Norwegian og Talkmore, tilbyr de nå halv pris på mobilbruken i land innenfor EU og EØS.

Men - det ligger en del forutsetninger til grunn for å få tilgang på disse prisene. Som Norwegian-kunde må du for eksempel reise tur/retur med samme referansenummer for at tilbudet skal være gyldig.

– Dette skyldes at kundene våre får halv pris på mobilbruken under oppholdet, fra og med avreise. Da må vi også vite når kunden kommer hjem, sier Stephen Parsli, daglig leder i Call Norwegian til DinSide.

Rabatten må dessuten aktiveres for hver reise, ved å sende inn en SMS med ditt referansenummer. Slik får du halv pris av Talkmores vanlige utenlandspriser på tale, SMS og data. Rabatten gjelder ikke MMS og spesialnummer.

I praksis gir dette følgende priser ved mobilbruk i EU og EØS: