<strong>Illustrasjonsfoto:</strong> Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer

Ta en kjappis

Vil du ha litt mer guffe i sexlivet ditt, bør du prøve en kjappis. Her er noen tips for deg som vil bli førsteelsker igjen.

Publisert
Sist oppdatert

Stress, mørketid og lange dager på jobb kan legge en demper på sexlivet. Men fortvil ikke, en spontan greie trenger ikke å ta mer enn ti minutter. Og for mange kan dette være redningen for sexlivet.

Den svenske avisen Expressen serverer deg tre gode kjappis-stillinger:

Doggy
Dette er den ultimate kjappis-stillingen, og kanskje den aller beste. Hun lener seg mot en vegg og han tar henne bakfra i stående stilling. Fungerer også fint for to menn, men ikke like bra for to kvinner.

<strong>Illustrasjonsfoto:</strong> Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer


Speilet
Denne stillingen forutsetter at dere ligger på et flatt underlag. Han ligger på ryggen med skrevende ben, mens hun ligger over ham i samme stilling og holder sine føtter over hans, Det er hun som kontrollerer rytmen gjennom å bevege seg mot ham. Passer bra for to kvinner, mindre for to menn.

Sfinxen
Passer kanskje best for heterofile, men homofile kan også benytte seg av denne stillingen. Kan utføres både forfra og bakfra. Forfra sitter hun overskrevs på ham der det er sitteplass, for eksempel en parkbenk. Bakfra sitter hun i fanget hans med ryggen mot hans mage. Som kjappis er denne uovertruffen.

Se bildeserie her: 12stillinger for bedre sex

Redder forhold
Den kjente sexologen Tracy Cox mener at kjappis-sex kan redde mange forhold.

- En kjappis redder sexlivet, fordi den gjenskaper de elementene som har en tendens til å forsvinne når kjærligheden sparker av seg de høyhælte skoene og erstattes med fotformsko. Kjapp og skjult sex er sex slik det opplevdes i begynnelsen av forholdet, skriver hun i boken sin Quickies - Sex for Busy People, ifølge Expressen.

Den svenske sexologen Helena Cewers, slår også et slag for kjappis-sex:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer