Svarte om muskler og ledd

Ostopat Linn Cathrine Øglænd svarte i dag på spørsmål om muskel- og skjelettlidelser. Logg inn på Mozon Gull å se svarene hennes.

Linn Cathrine Øglænd er utdannet osteopat fra European School of Osteopathy i England. Hennes spesialfelt er muskel- og skjelettlidelser som er relatert til rygg, nakke, skulder, arm eller bekken. Hun har også kompetanse på nakkeslengskader og problemer med hodepine.

Meld deg inn i Mozon Gull og les svarene fra henne og mange av de andre ekspertene våre. Medlemskapet koster kun 54 øre om dagen, eller 199 kroner for et helt år.

BLI MEDLEM AV MOZON GULL! MELD DEG INN HER:

Følg med
I tiden fremover vil Øglænd svare jevnlig på spørsmål fra leserne om muskel- og skjelettlidelser. Hver uke vil flere av våre høyt profilerte og kunnskapsrike eksperter stille til nettprat. Blant ekspertene finner vi flere av Balderklinikkens eksperter, overlege på Rikshospitalet og hudspesialist Ole Fyrand, lege, akupunktør, urtemedisiner og TV2-lege Bernt Rognlien, ernæringsfysiolog Hanna Hånes og sexolog-ekteparet Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås.

Mozon.no 23.06.2005