Surf til 4 kroner timen

Tele2 gir sine kunder et uslåelig tilbud på surfing: Halv pris i forhold til Telenors vanlige minuttpris.

Konkurransen om telekundene gir lavere priser på tellerskritt. Nå er det særlig internettkundene som er i vinden. Forrige uke kunne DinSide fortelle deg at du snart kan surfe gratis med Gratistelefonen. Men det er usikkert når dette tilbudet er på plass. Før dette blir en realitet er det andre måter å surfe billigere på som snart blir tilgjengelig. Både Tele2 og Telenor planlegger rabattordninger i stil med Nære&Kjære og Familie&Venner. Telenors rabatt innføres fra 25. mars. Tele2 har ikke avslørt datoen enda. Rabattene som Telenor og Tele2 tilbyr, kan du lese mer om i denne 2268 TARGET="_top">artikkelen.

50 prosent avslag

Nå er det ingen som kan slå Tele2s tilbud til sine kunder. Frem til 1. april kan du surfe med Tele2 til 4 kroner timen! Det er under halv pris av det du må betale til Telenor nå.

Surfepriser frem til 1. april
SelskapStartprisMinuttpris 08-17minuttpris 17-08 og helg
Tele20,400,120,067
Telenor0,400,25/0,22*0,14
Telia**0,450,220,14
*)Telenors pris uten rabatt fra 25.3.99. **)Telias priser fra 20.2.99.

Også etter 1. april får du hos Tele2 rabatt på surfingen. Med en egen surfetakst må du betale 24 øre på dagtid, og 13,5 øre på kveld og i helgene.

For egne kunder

Tele2s kampanjerabatter gjelder desverre ikke alle. Det er kun de som er både internettkunde og telefonkunde som får minipriser på surfingen i februar og mars. Det er riktignok gratis å bli telefonkunde her, men for å bli internettkunde må du kjøpe abonnement.

Artikkelen fortsetter under annonsen

For å nyte godt av rabattordningene må du huske å forandre oppringingsrutinene dine. Det betyr at du må legge til 1502 foran nodenummeret for å få prisavslag.

Supersurferen bør bytte

Selv om du er knyttet til en annen leverandør kan det faktisk lønne seg å kjøpe et Tele2 abonnement dersom du surfer mye. Tele2s kampanjepris på internettabonnement er nå på 495 kroner. Surfer du mer enn 112,5 timer på kveldstid og i helgene i løpet av de seks ukene som gjenstår av tilbudsperioden, har du faktisk allerede tjent inn kostnaden ved å bytte abonnement. Det tilsvarer at du er koblet opp til nettet i litt mer enn 2 timer og 40 minutter hver dag i perioden. (OBS: Dette er ikke inkludert startprisen på 40 øre per gang.)

Forvent mer

Dette er ikke første gang Tele2 kommer med et slik tilbud. Også før jul kunne ivrige surfere få tellerskritt på billigsalg. Det viser seg nemlig at en av de viktigste konkurransearenaene for teleselskapene er der internettkundene holder til. Regn derfor med at dette ikke er det siste du ser av kraftige prisavslag på internettbruk...

Nyttig lesestoff

Vil du vite mer om hva det koster å ta opp forskjellige internettabonnement bør du lese DinSides 2132 TARGET="_top">undersøkelse av aksessleverandørenes priser.