Surf kjapt & billig

Hvor god Internettforbindelse har du? Og hva får du for pengene du betaler for å være tilknyttet nettet? Ved hjelp av DinSides Surfometer og Surfekalkulator kan du teste både hastighet og pris, og finne ut hvordan du kan få best mulig nett-tilgang, for en billigst mulig penge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Mål surfehastighet - finn beste pris!
  1. Surfekalkulator
  2. DinSides Surfometer


Surfometer

 Foto: Morten Holbein
Foto: Morten Holbein Vis mer

Ved hjelp av DinSides Surfometer kan du måle hastigheten på Internettforbindelsen din enten du har modem, IDSN, bredbånd eller annen tilkobling til det verdensomspennende nettet.


Hvorfor det?

- Internettet virker jo, tenker du kanskje. - Hvorfor trenger jeg å vite hvor fort det går??

Spiller du mye spill fra nett? Klarer du ikke å vente til i morgen med å se hva Jens August foretar seg på Hotell Caesar, men må sniktitte litt på Internett hver kveld? Da er det jo kjedelig om det skulle hakke litt, akkurat når den store hemmeligheten blir avslørt.

Eller er det helt omvendt? Begrenser din Internettbruk seg til å sjekke en mail i ny og ne, helt uten bilder og farger - og andre tunge vedlegg? Da kan det hende du sløser bort unødvendige kroner på et alt-for-kjapt system, selv de mest avanserte brukerne vil ha problemer med å utnytte til fulle.

Trykk her for å måle hastigheten på Internettforbindelsen din.

Surfekalkulator

Når du har funnet ut hvor stor opp- og nedlastingshastighet du har - kan du jo sjekke hvor mye du bør betale for dette. Det er nemlig ikke sikkert at den leverandøren som er billigst for lav hastighet, er lønnsom for høy - eller omvendt.

Den første variabelen i DinSides Surfekalkulator er nettopp dette: Krav til hastighet. Du kan altså enkelt, ved å velge forskjellige alternativer finne det billigste alternativet for den løsningen som passer best for deg.

Konklusjonen er at du må selv velge det alternativet som passer best for deg.

Trykk her for å finne det billigste tilbudet som passer ditt behov.