Mange DNB- og Nordea-kunder har hatt store problemer med både nettbank og bankkort i dag. Foto: DNB
Mange DNB- og Nordea-kunder har hatt store problemer med både nettbank og bankkort i dag. Foto: DNBVis mer

Store problemer for bankkunder i hele landet i dag

Mange kunder har ikke fått brukt kort eller nettbank i dag. OPPDATERT: Nå skal problemene være løst.

Norges største banker, DNB og Nordea, har hatt store tekniske problemer i dag. Mange kunder har ikke klart å logge seg inn i nettbanken, og mange skal ha hatt problemer med å ta ut penger i minibanker i hele landet.

Både DNB og Nordea melder om at tjenestene nå skal fungere som normalt igjen.

« Nå skal alle tjenestene våre fungere som normalt. Vi beklager dersom vi laget problemer for deg med våre tekniske utfordringer tidligere i dag», melder DNB.

- Vi har hatt noen problemer i dag, men de skal være løst nå, bekrefter informasjonssjef Thomas Sevang i Nordea, til DinSide.

Frustrerte brukere

De store problemene med både DNB og Nordea har satt sinnene i kok hos mange av bankenes kunder.

På DNBs Facebook-side forteller flere kunder at de er frustrerte over at de ikke har fått brukt bankens tjenester. Noen rapporterer at dette ikek er et uvanlig problem.

«Som helt ny kunde av DNB syns jeg at nettbanken deres er nede alt for ofte. Er det dette jeg kan forvente videre utover året», skriver en DNB-kunde på Facebook.

Informasjonsdirektør Thomas Midteide i DNB sier at det oppstår problemer en gang i blant, men at det er lenge mellom hver gang.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg vil ikke si at det skjer ofte. Det er lenge siden vi har hatt krøll med minibanker, og det er en stund siden vi hadde problemer med nettbanken. Men at vi har nedetider er sånt som dessverre skjer en gang imellom, sier Midteide til DinSide.

Tips oss gjerne dersom du fortsatt opplever problemer med din bank. Send e-post til DinSides økonomiredaksjon på okonomi@dinside.no.