Stor pågang på Norskpensjon.no

Nesten dobbelt så mange brukere som i fjor. Og du burde faktisk logge inn selv!

Nettstedet Norsk Pensjon har så langt i år hatt i gjennomsnitt 720 besøkende per dag. Det er en vekst på 84 prosent i forhold til samme periode i fjor, melder Finansnæringens Fellesorganisasjon (FNO).

DinSide har tidligere omtalt nettstedet som faktisk gir deg en ganske god pekepinn på hva du kan forvente å få utbetalt når du går av med pensjon.

>>>Se mer: Her er pengene dine

Mange får mye mindre

I 2011 trer den nye pensjonsreformen i kraft, men de fleste av oss aner ikke hva den vil innebære for vår egen økonomi. Mange har ikke fått med seg at reformen kommer og at den for svært mange medfører et kraftig kutt i folketrygden.

Nettsiden Norsk Pensjon gjør det enklere å beregne egen alderspensjon. Vil du gjøre det ekstra grundig, kan du begynne på Minpensjon.no. Denne siden gir deg lenker til hvordan du kan regne ut din egen samlede alderspensjon og få en oversikt over enkelte pensjonsrettigheter.

Det er ikke sikkert du får så mye pensjon som du håper, men du har i alle fall muligheten til å sjekke akkurat nå. Foto: Norskpensjon.no
Det er ikke sikkert du får så mye pensjon som du håper, men du har i alle fall muligheten til å sjekke akkurat nå. Foto: Norskpensjon.no Vis merDu burde sjekke tallene

Ved å benytte både NAVs portal og Norsk Pensjons portal vil du på en enkel måte kunne få en samlet oversikt over alle dine pensjonsrettigheter som er registrert. Ved å logge deg på disse tjenestene med MinID, BankID eller Buypas smartkort vil du fritt kunne navigere mellom disse protalene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi har tidligere skrevet at tjenesten Norsk Pensjon kan være det som skal til for å få deg mer engasjert i din egen fremtidige økonomi. Med få tastetrykk får du nå svar på hvordan det ligger an. Du får rett og slett en samlet personlig oversikt over dine pensjonsordninger per i dag.