Stilig i hjemmet

Kaffemaskiner og kjøkkenutstyr fra Alessi er like mye til pynt som til nytte.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Kjøkkenutstyr skal ikke lenger bare være praktisk og nyttig. Det skal være stilig også. Det har produsentene skjønt, og nå handles det dyrt og stilig kjøkkenutstyr over en lav sko i gladfuruens rike.

Kaffemaskin

Pavoni kaffemaskin, 7700 kr.
Pavoni kaffemaskin, 7700 kr. Vis mer


Glem kaffetraktere og kokekanner. Det holder bare ikke lenger. Nå vil folk ha espresso, capuccino, caffe latte og gudene vet hva. Kaffemaskiner er derfor en sikker gave hvis paret ikke har det fra før.

En kaffemaskin får du i mange prisklasser. På bildet ser du en av de mer eksklusive utgavene, og mange vil nok si at her får du stil for pengene. Denne maskinen koster 7.700 kroner.

Alessi

Papirkurv fra Alessi, 500 kr.
Papirkurv fra Alessi, 500 kr. Vis mer

Nips fra Alessi er garantert dyrere enn nips fra Nille, men det er garantert stiligere og mer trendy også. Alessi lager ting og tang både til kjøkkenet og til badet. Prisene varierer fra en knapp hundrelapp for en tannkostholder til flere tusen kroner fro større ting.

Papirkurven på bildet vil garantert ikke bli forvekslet med en kurv fra Ikea. I alle fall ikke av en Alessi-kjenner.

Lamper

Mathmos-lamper fra 949 kr.
Mathmos-lamper fra 949 kr. Vis mer

Lampene fra Mathmos (på bildet) er populære gaver til de nygifte. Disse lampene blir ikke akkurat brukt som leselampe. De lever sitt eget liv, og fungerer mer som en pyntegjenstand enn en lampe.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vil du virkelig åpne lommeboka, kan du satse på et stilig HiFi anlegg. Her leser du mer om årets modeller. For flere tips som kan pirre guttas tekniske interesse, klikk her.