Stem på dine hatutgifter: Diverse

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Er du en trofast mobilbruker? Da får du garantert angst når mobilen slutter å virke. Du bare må kjøpe ny, eller reparere.

Men det er ikke bare telefonene som er en kilde til irritasjon, også de elendige mobilbatteriene kan ryke i tide og utide.

De tåler faktisk verken sol eller kulde. Aller minst litt vann.

Mas og gamle klassikere

I stedet for å sette seg på en uterestaurant og drikke husets vin til mellom to og fire hundre kroner, kjøper du en langt bedre vin på polet for å nyte den i parken.

Problemet med å ha en slik parkpicnic, der du får en langt bedre vin til under halve prisen, er at du faktisk er en lovbryter. Kommer onkel politi syklende forbi, kan du fort risikere en bot som svir.

Hva er vitsen?

Momsreformens vanskelige sider blir stadig mer tydelige. Her er det ikke snakk om de store summene, men kan noen være så snill å forklare oss hvorfor i *!!!-*-* vi må betale mer for å spise maten inne, enn ute?

Når fargeprinteren din går tom for blekk raser du til forhandleren for å kjøpe blekkpatroner. Nye patroner koster fort rundt 500 kroner. Samtidig vet du at du får en NY printer som er minst ti ganger så god som din gamle til 1300 kroner. Festlig ikke sant?

Artikkelen fortsetter under annonsen

NRK avgiften er en klassiker. For de fleste er det vanskelig å se noen praktisk forskjell på sponsing og reklame.