Stem frem din nettbutikk-favoritt!

Komplett.no? Lefdal.com? MPX.no? Hvilken elektronikk-nettbutikk er din favoritt? Bli med og stem fram en vinner.

Hvilken av disse elektronikk-nettbutikkene er etter ditt syn den beste i Norge? Si din mening og se hva andre DinSide-lesere mener. Avstemmingen vil være aktiv til mandag 15. februar, da vi kårer en vinner. Foto: Jogrim Aabakken
Hvilken av disse elektronikk-nettbutikkene er etter ditt syn den beste i Norge? Si din mening og se hva andre DinSide-lesere mener. Avstemmingen vil være aktiv til mandag 15. februar, da vi kårer en vinner. Foto: Jogrim Aabakken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stadig flere nordmenn oppdager at det er mulig å handle stadig flere ting på nett, noe har resultert i en flora av nettbutikker.

Nettbutikkene kan som regel ikke tilby fysiske lokaler der du kan se på og ta på varene. Til gjengjeld kan du raskt gjennomføre handelen i din egen stue og om ønskelig få varene levert på døren. Samtidig kan nettbutikkene - grunnet sine lave kostnader - ofte tilby svært konkurransedyktige priser. I tillegg er nettbutikkene gjennom Angrerettloven pålagt å gi deg 14 dager angrefrist, noe som gir deg stor frihet.

Angrerettloven: Har du rett til å åpne pakken?

Ikke perfekt

Men nettbutikk-verdenen er ikke bare rosenrød. DinSide får jevnlig eposter fra frustrerte lesere som har opplevd å måtte vente lenge på varene, som har opplevd at aggressivt prisede varer likevel ikke er til salgs, at varer blir ødelagt under transport, problemer med å få tilbake penger etter benyttet angrerett og så videre og så videre. Ikke minst har vi erfart at svært mange lesere har hatt problemer med den franske nettbutikken pixmania.com, som blant annet henvender seg til norske kunder.

Positiv utvikling

Hva mener du?

Hvilken er Norges beste elektronikk-nettbutikk? (Avsluttet)
Komplett.no(40%) 1367
MPX.no(11%) 370
Dustinhome.no(8%) 272
Amentio.no(8%) 266
Netshop.no(5%) 186
Elkjop.no(5%) 167
Ps.no(4%) 150
Lefdal.com(3%) 108
Hifiklubben.no(3%) 90
Netonnet.no(2%) 79
Multicom.no(2%) 75
Elprice.no(2%) 60
Datakjeden.no(2%) 55
Deal.no(1%) 39
Siba.no(1%) 33
Pixmania.com(1%) 25
Expert.no(1%) 25
Bestbuy.no(0%) 17
Computercity.no(0%) 10
Pckiosken.no(0%) 8
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


På den annen side har vi også notert oss at mange lesere uttrykker svært positive erfaringer med flere nettbutikker, noe som tyder på at bransjen er i ferd med å bli "voksen". Stadig flere nettbutikker tilbyr effektiv kundeservice både på telefon og epost og mange lesere rapporterer om svært rask levering.

Først ut: Elektronikk-butikkene

Men hvilken nettbutikk er etter ditt syn den aller beste? Nå tar vi for oss nettbutikkene i elektronikkbransjen og har funnet frem til 20 butikker. Fellesnevneren for disse er at de henvender seg til et norsk publikum, at de følger den norske Angrerettloven og at alle priser inkluderer merverdiavgift og eventuell toll.

Vår uhøytidelige avstemming vil være aktiv til mandag den 15. februar og du kan om ønskelig stemme på to eller flere butikker. Juks i form av automatisk stemmegivning og andre tekniske løsninger er ikke tillatt. Slike stemmer vil som vanlig bli fjernet av vår IT-avdeling.

Du kan bidra

Har vi glemt en viktig elektronikk-nettbutikk som tilfredsstiller våre kriterier? Send en e-post til journalisten.

Har du egne positive eller negative erfaringer med noen av nettbutikkene på listen? Del med leserne i debatten.

NB: Avstemmingen er nå stoppet. Gjennomgang av resultatene finner du i denne artikkelen.

Les også:

 • Fraktkostnader 3: Her slipper du fraktkostnadene
 • Fraktkostnader 2: Vanskelige å finne
 • Fraktkostnader 1: Enorme forskjeller
 • Har du rett til å åpne pakken?
 • CDon brøt Angrerettloven
 • Pixmania: Skurk eller engel?
 • Her finner du de billigste flat-TVene
 • De aller billigste PC-skjermene
 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer